Bookmarks

    Παίκτης του Παγγαίου είναι ο πρώην επιθετικός του Α.Ο.Κ. Μπαρί Αλίογλου ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο 29χρονος έμπειρος φορ, θα δώσει το παρών του στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα ο Αλίογλου ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο συγκρότημα του Κεραυνού Πέρνης, πετυχαίνοντας 16 γκολ, βρέθηκε στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ιάλυσου Ρόδου αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του χάλασε.

     

    Ωστόσο «σφήνα» για την απόκτησή του μπήκε η ομάδα του Α.Σ. Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου, οι δύο πλευρές συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, τα βρήκαν και έτσι ο Μπαρί Αλίογλου τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της League της τοπικής Ένωσης. Να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινωνία του Νομού Καβάλας αφού επί Διοίκησης Δημήτρη Τούλη αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κ. ερχόμενος από τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων, μαζί με τους Θεόδωρο Πακάλτση και Γιάννη Τσιγιάννη.


    Με τον Γιάννη Γκιόκα στο «τιμόνι»

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η διοίκησητου A. Σ. Παγγαίου, εκτός από τη μεταγραφική επιτυχία της απόκτησης του Μπαρί Αλίογλου πριν από δύο εβδομάδες περίπου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στον πρώην γυμναστή της ΠΑΕ Καβάλα και επί σειρά ετών άμεσο συνεργάτη του προπονητή Γιάννη Παπακώστα σε πολλές επαγγελματικές ομάδες. Ο Γιάννης Γκιόκας είναι ένας ιδιαίτερα ικανός προπονητής και η παρουσία του στον πάγκο του Παγγαίου αναμφισβήτητα δίνει τεράστια οντότητα τόσο στην ίδια την ομάδα όσο και γενικότερα στο Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

     

    «Χορεύει» το Παγγαίο στις 10 Αυγούστου με τον Ζαφείρη Μελά

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή εκδήλωση την οποία διοργανώνει το Σάββατο 10 Αυγούστου στο γήπεδο της Νικήσιανης η ομάδα του Παγγαίου. Συναυλία η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας του Παγγαίου και η οποία αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

    One Response to “Μεταγραφικό μπαμ από τον Α.Σ. Παγγαίο με την απόκτηση του Μπαρί Αλίογλου – Επιτυχία για την Διοίκηση του Στέργιου Ζιμιλιάγκου η πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Γκιόκα – Στις 10 Αυγούστου η συναυλία με τον Ζαφείρη Μελά”