Bookmarks

    Μετά τον Κώστα Τσαλίκη ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης δύο ακόμη στελέχη της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και της ομάδας νέων αποτελούν παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα ο γυμναστής των «Αργοναυτών» Γιάννης Γκιόκας είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Παγγαίου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ ο προπονητής της ομάδας νέων Ηλίας Δερβετζής ανέλαβε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Καβάλας. Έτσι λοιπόν μετά τις συγκεκριμένες τρεις αποχωρήσεις αφενός αποδυναμώνεται το τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» αφετέρου δε θα πρέπει η ομάδα να κινηθεί τάχιστα προκειμένου να βρει τους αντικαταστάτες της και κατά συνέπεια να προχωρήσει ο σχεδιασμός των πλάνων εν όψει των υποχρεώσεων του νέου πρωταθλήματος της Football League.

     

    Αντικαταστάτης ο Βαγγέλης Γούτης;

    Όλα δείχνουν ότι ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια προκειμένου να πάρει «νευραλγικό» πόστο στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Καβάλα. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο γνώριμος των «Αργοναυτών» Βαγγέλης Γούτης θα καθίσει στον πάγκο της Καβάλας ως ο νέος προπονητής της ή θα αναλάβει πόστο, αυτό του αντικαταστάτη του Κώστα Τσαλίκη ως τεχνικός διευθυντής. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να διευκρινιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες προκειμένου με ανάλογα-γοργά βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν να καλυφθούν τα κενά από τις τρεις αποχωρήσεις που είχαμε μέχρι σήμερα, από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

     

    Εν αναμονή των εξελίξεων

    Την ίδια ώρα στασιμότητα είχαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύσαμε σε ότι έχει να κάνει με τις Διοικητικές εξελίξεις και με όλα τα σενάρια τα οποία έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης επεξεργάζεται όλες εκείνες τις προτάσεις τις οποίες έγιναν με τελευταία αυτή του Καβαλιώτη επιχειρηματία ο οποίος ασχολείται με δημόσια έργα και ο οποίος αναμένεται να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ενδεχομένως το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε να αρνηθεί να εμπλακεί με τα Διοικητικά της ομάδας και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δε διαθέτει εκείνη την οικονομική ευχέρεια προκειμένου να αγοράσει το 55% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα για να αποτελέσει το «μεγάλο αφεντικό» του Α.Ο.Κ.. Βέβαια ο ίδιος να σημειώσουμε ότι ζήτησε κάποιες ημέρες από τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη προκειμένου να απαντήσει μετά τη συνάντηση που είχε με τον ίδιο την προηγούμενη εβδομάδα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη (11/7). Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχει στασιμότητα στις Διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ Καβάλα αλλά ωστόσο την ίδια ώρα δεν αποκλείεται με βάση τις κινήσεις στις οποίες προχωράει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Τσοκτουρίδης να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις. Δηλαδή την εμπλοκή κάποιου ή κάποιων προσώπων στα Διοικητικά της ομάδας με τη συμμετοχή τους στην υπάρχουσα Διοίκηση. Γενικότερα πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η εβδομάδα που διανύουμε και γενικότερα μέχρι που να φτάσουμε στα μισά του Ιουλίου θα πρέπει ότι είναι να γίνει να γίνει ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος που τρέχει. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά ζητήματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά, αναζητούν λύσεις και οι λύσεις αυτές για το συμφέρον της ομάδας θα πρέπει να δοθούν το συντομότερο δυνατό.



    Comments are closed.