Bookmarks

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα σενάρια τα οποία είδαν το «φως» της δημοσιότητας στον τοπικό τύπο της Καβάλας σχετικά με την εμπλοκή επενδυτή στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα με τις εξελίξεις ενδεχομένως να βρίσκονται προ των πυλών. Μάλιστα στα σχετικά δημοσιεύματα έγινε λόγος περί συχνών επαφών του Προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας Γιώργου Τσοκτουρίδη με τον υποψήφιο επενδυτή ο οποίος επιδιώκει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Καβάλα ή μεγάλου μέρους της προκειμένου οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

     

    «Κλειδί» στην όλη υπόθεση είναι η εγγυητική επιστολή από τράπεζα της Ελλάδος ύψους 300 χιλιάδων ευρώ που θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής να καταθέσει για να προχωρήσει η συμφωνία. Τις τελευταίες δύο ημέρες μάλιστα το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και ενδεχομένως μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21/7) να κλείσει το θέμα είτε θετικά είτε όχι. Και όταν λέμε θετικά να καταβληθεί από πλευράς του επενδυτή η εγγυητική επιστολή για να προχωρήσει η διαδικασία ή σε διαφορετική περίπτωση η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Καβάλα να παραμείνει ως έχει.

     

    Ο ερασιτέχνης παραχωρεί το 35% στην ΠΑΕ Καβάλα

    Και ενώ οι εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό τρέχουν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (16/7) με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., εκεί εκφράστηκε η επιθυμία διά στόματος του Προέδρου Κωνσταντίνου Κανάκη να παραχωρηθεί το 35% των μετοχών στην ΠΑΕ Καβάλα. Και αυτή η κίνηση σίγουρα από πλευράς της Διοίκησης του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προς την ΠΑΕ είναι μία κίνηση συμπαράστασης προκειμένου να απλουστευτούν κάποια πράγματα εν όψει των εξελίξεων που θα τρέξουν.

     

    Υπάρχει και «plan

    Στην περίπτωση μάλιστα που οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Καβάλα δεν τρέξουν και μάλιστα άμεσα λόγω του ότι ο χρόνος πιέζει τότε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει κατά νου την εφαρμογή του «plan b». Ένα πλάνο το οποίο σχετίζεται με χαμηλό οικονομικό μπάτζετ, με ρόστερ, των αγωνιστικών δυνατοτήτων που απαιτούνται για μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League και γενικότερα με «κούρεμα» των εξόδων σε όλα τα επίπεδα τα οποία σχετίζονται με τη στελέχωση των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ.. Μάλιστα αυτό το σενάριο αναμένεται να μπει σε εφαρμογή από την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα τον Πρόεδρό της Γιώργο Τσοκτουρίδη, εάν και εφόσον οι εξελίξεις που θα προκύψουν και επαναλαμβάνουμε άμεσα λόγω πίεσης χρόνου δε θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα σχετικά με την πώληση μέρους των μετοχών της ΠΑΕ Καβάλα ή του πλειοψηφικού της πακέτου.

     

    Ο Βαγγέλης Γούτης στον Παναρκαδικό

    Εξάλλου ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης ο οποίος φέρονταν ότι ενδεχομένως να αναλάμβανε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Καβάλα σήμερα Πέμπτη (18/7) οριστικοποίησε τη συμφωνία του με την ομάδα του Παναρκαδικού και θα οδηγήσει την ομάδα της Αρκαδίας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα ο Βαγγέλης Γούτης σήμερα (18/7) βρέθηκε στην Τρίπολη, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναρκαδικό και μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός της ομάδας για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

    Comments are closed.