Bookmarks

     

    Άμεση και αποτελεσματική ήταν η απάντηση την οποία έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα στα δημοσιεύματα τα οποία είδαν το «φως» της δημοσιότητας σήμερα Τετάρτη (24/7) στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο και στις αθλητικές ιστοσελίδες σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων στο πρωτάθλημα της Football League 2. Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε, έδωσε τη δική του απάντηση στα σενάρια που γράφτηκαν διαψεύδοντάς τα και τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι ο σχεδιασμός της ΠΑΕ Καβάλα βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.


    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα Καβάλας διαψεύδει κατηγορηματικά όσα σενάρια βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας στον ηλεκτρονικό τύπο κυρίως, περί υποβιβασμού της ομάδας, λόγω οικονομικών προβλημάτων στην Football League 2.

    Τα χαρακτηρίζει ανυπόστατα και ψευδή, τα οποία αποβλέπουν στο να πλήξουν το κύρος και την ιστορία της ομάδας.

    Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, σε απάντηση της φαντασίωσης κάποιων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα Καβάλα δηλώνει, ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα για την καλύτερη δυνατή, αγωνιστική παρουσία της, στο νέο πρωτάθλημα της Football League».

    Comments are closed.