Bookmarks

     

    Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», κάτι το οποίο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (10/6) στα γραφεία του Συνδέσμου. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα θέματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος, ήταν τρία με βασικότερο εκείνο της προκήρυξης των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.

     

    Να σημειωθεί ότι ορίστηκε η 23η Ιουνίου, ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, τόσο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. όσο και της εξελεγκτικής επιτροπής. Παράλληλα, στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Δευτέρας (10/6) έγινε ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης καθώς και η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής. Η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών τελείωσε ενώ η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές λήγει το Σάββατο 22 Ιουνίου. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε, όπως άλλωστε έγινε γνωστό από την Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», ότι η ετήσια συνδρομή ορίστηκε στα 40 ευρώ ενώ 20 ευρώ είναι για τα μέλη του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. κάτω των 18 ετών.

    One Response to “Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του ΣΦΑΟΚ”