Bookmarks

  Την απόλυτη βεβαιότητα ότι η σημερινή Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θα επικρατήσει στις εκλογές οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου εξέφρασε μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο σημερινός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής Ένωσης Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Ο ίδιος παρουσιάστηκε κατηγορηματικά κάθετος ότι η παράταξή του δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να διοικήσει εκ νέου το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δηλώνοντας 100% σίγουρος για τη νίκη.

   

  Παράλληλα ο νυν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης υπογράμμισε ότι από τώρα η Διοίκηση της τοπικής Ένωσης προχώρησε στον ορισμό διεξαγωγής ημερομηνίας της 8ης Σεπτεμβρίου, για τις εκλογές στην Ε.Π.Σ.Κ. προκειμένου να διαλυθούν οι ψίθυροι αλλά και η φημολογία που είχε αναπτυχθεί για το πότε θα γίνουν αυτές.

   

  Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι ήδη στα χέρια όλων των ερασιτεχνικών σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχουν σταλεί από τη διοργανώτρια αρχή ειδοποιητήρια για την ακριβή ημερομηνία (8 Σεπτεμβρίου) διεξαγωγής των εκλογών, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με τις εκλογές να διεξάγονται στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Καβάλας. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας οι οποίες ορίστηκαν να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, διεξάγονται μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων της τοπικής Ένωσης για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο καθώς και των αγώνων της 1ης φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

   

  Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας

  Χαράλαμπος Ευσταθιάδης στο www.kavalagoal.gr

  Αναλυτικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη είναι ο εξής:

   

  -Κύριε Ευσταθιάδη τι είναι αυτό που σας ώθησε να προσδιορίσετε στις αρχές του καλοκαιριού, την ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης της τοπικής μας Ένωσης;

  -«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι και εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι προσδιορίσαμε από τώρα την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στην Ε.Π.Σ. Καβάλας και αυτό κυρίως έγινε λόγω του ότι υπήρξαν κατά καιρούς ψίθυροι αλλά και φήμες για το πότε τελικά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Έτσι λοιπόν εμείς από την πλευρά μας προκειμένου να δώσουμε τέλος σε όλους αυτούς τους ψιθύρους αλλά και τη φημολογία η οποία είχε αναπτυχθεί θεωρήσαμε σκόπιμο να ανακοινώσουμε επίσημα ότι η 8η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας μας Διοίκησης. Εμείς μάλιστα προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση παρά το ότι από σήμερα μέχρι και τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπάρχει χρονικό διάστημα περίπου 3 μηνών. Και αυτό για να σταματήσουν επιτέλους οι ψίθυροι κυρίως δε για να διαμορφωθεί μία γενικότερη εικόνα και σε ήμερο κλίμα να φτάσουμε μέχρι τις εκλογές. Και αναφέρομαι στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο το οποίο πιθανόν να γίνει και περισσότερο το έκανα γι’ αυτούς προκειμένου να γνωρίσουν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και να μην αναρωτιούνται μεταξύ τους πότε αυτές θα γίνουν».

   

  -Με βάση δηλαδή κ. Ευσταθιάδη το ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών έχει προσδιοριστεί, εκτίμησή σας είναι ότι θα έχουμε ένα «καυτό» καλοκαίρι για τα Διοικητικά της Ε.Π.Σ. Καβάλας;

  -«Προφανώς θα διαμορφωθεί ένα κλίμα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά εγώ προσωπικά εκτιμώ και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να χαρακτηρίσουμε το καλοκαίρι που διανύουμε ως «καυτό». Εμείς πάντως από την πλευρά μας, θα ήθελα να σας πω ότι θεωρούμε και πιστεύουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ερασιτεχνικών σωματείων που ανήκουν στο δυναμικό της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι μαζί μας. Από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε πως η κάθε εκλογική διαδικασία παρουσιάζει τις ιδιαιτερότητές της και οι εκλογές δεν παύουν να είναι εκλογές. Πιστεύω γενικότερα ότι θα υπάρξει πλησίασμα και προσέγγιση από την αντίπαλη πλευρά σε όλα τα σωματεία για να πειστούν να τους δώσουν την ψήφο τους και εμείς οφείλουμε από την πλευρά μας να είμαστε παρόντες μέχρι την ώρα που θα ανοίξουν και θα κλείσουν οι κάλπες για να μη μας ξεφύγει τίποτα».

   

  -Προσωπικά κ. Ευσταθιάδη είστε αισιόδοξος ότι θα τις ξαναπάρετε τις εκλογές;

  -«Εγώ δηλώνω αισιόδοξος 100% ότι τις εκλογές θα τις ξαναπάρουμε. Και μ’ αυτό που λέω θέλω να είμαι ξεκάθαρος».

   

  -Την αισιοδοξία σας αυτή από πού την αντλείτε;

  -«Την αισιοδοξία μου αυτή την μεταφέρω ορμώμενος από το γεγονός ότι στη ψηφοδέλτιό μας υπάρχουν συνολικά 36 υποψήφιοι, εκπρόσωποι αντίστοιχων ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας και πιστεύω ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί έτσι ώστε οι υποψηφιότητες συνολικά να φτάσουν τις 40. Από κει και πέρα υπάρχουν και πολλά άλλα σωματεία που μας στηρίζουν και τα οποία δε θέλουν να βάλουν κάποιον εκπρόσωπό τους στο ψηφοδέλτιό μας. Απλά θέλουν να μας στηρίξουν με τη στάση τους αυτή».

   

  -Σε σχέση με τη σημερινή Διοίκηση το ψηφοδέλτιο της παράταξής σας στις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου θα είναι ανανεωμένο;

  -«Βεβαίως και θα είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό ανανεωμένο και γενικότερα θα επιχειρήσουμε να «παντρέψουμε» την εμπειρία αρκετών παραγόντων του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι διαθέτουν γνώσεις, με νέα άτομα τα οποία θέλουν να προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους ώστε να προχωρήσουμε σε ακόμη πιο σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση ακόμη περισσότερο, του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

   

  -Κλείνοντας τη συζήτησή μας κ. Ευσταθιάδη θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε τι ποσοστά δίνετε στον να κερδίσετε τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου;

  -«Εγώ είμαι σίγουρος 100% ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές και η πλάστιγγα θα γείρει προς την πλευρά μας».

  Comments are closed.