Bookmarks

     

    Το Σάββατο 1 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, των σωματείων-μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποίας πέραν των άλλων θεμάτων που θα τεθούν υπό συζήτηση, οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων θα κληθούν, να εγκρίνουν τον Διοικητικό απολογισμό της περιόδου που πέρασε καθώς επίσης και τον οικονομικό απολογισμό, από την 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Μάλιστα αναφορά στο σχετικό δελτίο τύπου γίνεται τόσο στην αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με την Ανατολή την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος όσο και για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει την Κυριακή (19/5) ο Νέστος Χρυσούπολης, για την 3η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, στην έδρα του Ίασμου Ροδόπης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τη λήξη των τοπικών της πρωταθλημάτων, εύχεται σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και φιλάθλους καλό καλοκαίρι. Η περίοδος που θα μεσολαβήσει έως την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ας είναι χρόνος περισυλλογής για όσα κάναμε, για όσα παραλείψαμε να κάνουμε και για όσα πρέπει να κάνουμε στη νέα χρονιά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

     

    2. Ο εκπρόσωπός μας στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, Άρης Ακροποτάμου αγωνίζεται την Τετάρτη 22-5-2013 στην Κατερίνη για την προημιτελική φάση. Συγκεκριμένα ο αγώνας του θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατανιακού.

     

    3. Διεξάγεται την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου «Θάσος», για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος πολλά σωματεία μας από και εκτός Θάσου. Όλοι οι φορείς του νησιού αλλά κυρίως η Ε.Π.Σ. Καβάλας φρόντισε να δώσει εορταστικό χαρακτήρα στη διοργάνωση, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι παράγοντες του νησιού, ώστε να μείνει ζωντανό το ποδόσφαιρο στη Θάσο, παρά τις αντιξοότητες που συναντούν.

     

    4. Ο εκπρόσωπος της Ένωσής μας Νέστος Χρυσούπολης, συνεχίζει την προσπάθεια του για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το Κυριακάτικο παιχνίδι του Νέστου με τον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική έκβαση της προσπάθειας του πρωταθλητή μας.

     

    5. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στην Καβάλα. Η Συνέλευση είναι απολογιστική και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

    1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας.

    2. Εκλογή δύο (2) γραμματέων για την τήρηση πρακτικών της Γ.Σ.

    3. Έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού απολογισμού για την περίοδο  2012-2013.

    4. Έγκριση οικονομικού απολογισμού (1-1-2012-31-12-2012).

    5. Διάφορα».

    Comments are closed.