Bookmarks

    Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος την Τετάρτη (22/5) στο γήπεδό του για την 4η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που στόχος για το συγκρότημα του Θανάση Χατζηαθανασίου είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα για το συγκρότημα της Χρυσούπολης να κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

    Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια της Χρυσούπολης μετά τη «λευκή» ισοπαλία στον Ίασμο Ροδόπης κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, η έλλειψη προβλημάτων σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς επίσης και η δυναμική η οποία αναμένεται να αναπτυχθεί, στο γήπεδο της Χρυσούπολης από πλευράς των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Νέστου αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στην προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου η ομάδα του Νέστου να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία, το εμπόδιο του Ορφέα Ξάνθης φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Από την πλευρά του το ευχάριστο είναι ότι ο τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης, Θανάσης Χατζηαθανασίου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα γεγονός το οποίο θα τον διευκολύνει ώστε να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για την υλοποίηση του στόχου. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου της Χρυσούπολης, στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης αναμένεται να είναι κατάμεστες με τους φιλάθλους να αποτελούν τον 12ο παίκτη, όπως άλλωστε έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Νέστου είτε εντός είτε και εκτός έδρας. Τέλος να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον Ορφέα Ξάνθης ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Ιωάννης Πουλάφης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με βοηθούς του τους Δημήτριο Παπακύπη και Γεώργιο Παπαναστασίου από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Δροσινό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Αναλυτικά οι δύο αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Τετάρτη (22/5) στις 5 το απόγευμα, για τον 1ο όμιλο στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι οι εξής:

    Μ.Α. Ιάσμου-Ορέστης Ορ.

    Νέστος Χρ.-Ορφέας Ξαν.

     

    Η βαθμολογία

    1. Μ.Α. Ιάσμου (6-0) 7

    2. Νέστος Χρυσούπολης (3-3) 4

    3. Ορέστης Ορεστιάδας (4-6) 3

    4. Ορφέας Ξάνθης (3-7) 3

    One Response to “Με «όπλο» τον κόσμο του ο Νέστος Χρυσούπολης θέλει μόνο τη νίκη την Τετάρτη (22/5) στις 5 το απόγευμα στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία”