Bookmarks

    Ιστορία θέλει να γράψει ο Άρης Ακροποτάμου και στην αναμέτρηση που θα δώσει την Τετάρτη (22/5) στο γήπεδο του Βατανιακού Πιερίας θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης, για τον ημιτελικό του φετινού θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ Καβάλα, επιστρέφει εκ νέου στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ακροποτάμου, παραμένοντας ωστόσο και στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα. Ο Άρης Ακροποτάμου θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανατολής Ιωαννίνων και να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.

     

    Το ευχάριστο για τους κυπελλούχους της Ε.Π.Σ. Καβάλας αποτελεί το γεγονός ότι ο Νίκος Καραμπετάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ στα πλάνα του υπολογίζει και τον στρατευμένο ποδοσφαιριστή Αποστολίδη ο οποίος θα πάρει άδεια για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στον προημιτελικό με την Ανατολή Ιωαννίνων. Χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο είτε από πλευράς τιμωρίας ποδοσφαιριστών είτε από πλευράς τραυματιών. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του Ακροποτάμου είναι πάρα πολύ καλό και οι παίκτες του Άρη, στο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού Πιερίας θα έχουν και τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου.

     

    Χρήστος Παρασκευάς: «Συνεχίζουμε με όπλο μας την ομαδικότητα»

    Δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr έκανε και ο Πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια η οποία έχει καταβληθεί.

     

    Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παρασκευάς μας δήλωσε τα εξής:

    -«Εκείνο το οποίο θέλω εξ αρχής να σας πω είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένη για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί αλλά και ταυτόχρονα από τους στόχους που έχουμε πετύχει. Η ομάδα μας τερμάτισε πρωταθλήτρια, στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας και πλέον το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στην πρόκριση, στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Τίποτα από όλα αυτά δε θεωρείται τυχαίο γεγονός αλλά αντίθετα θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής και επίπονης δουλειάς που καταβλήθηκε από όλους από πέρσι το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. Ως Πρόεδρος της ομάδας οφείλω να συγχαρώ τους πάντες γιατί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε ο Άρης Ακροποτάμου να φτάσει σε τόσο μεγάλες διακρίσεις, μέσα στη χρονιά που διανύουμε και όλοι οι τίτλοι που κατακτήσαμε, αποτελούν, μία συλλογική προσπάθεια, έναν τεράστιο και διαρκή αγώνα από όλους παρά τα προβλήματα τα οποία εν μέσω αντιμετωπίσαμε. Εμείς ουδέποτε το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος».

     

    Ο Νίκος Καραμπετάκης στο www.kavalagoal.gr: «Στόχος μας είναι

    να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»

    Ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στον προημιτελικό με την Ανατολή Ιωαννίνων σημειώνοντας ότι η ομάδα του Άρη Ακροποτάμου έχει κάθε λόγο για να αισιοδοξεί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραμπετάκης δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και το γεγονός αυτό από μόνο του, αποτελεί μία πολύ μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι βγήκαμε εκτός ορίων του Νομού Καβάλας και σίγουρα εκπροσωπούμε επάξια το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση με την Ανατολή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού τον αντίπαλό μας τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές και αποτελείται από πολλές και καλές μονάδες σε ποιοτικό επίπεδο. Μάλιστα θεωρώ ότι η πορεία της σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αφού στις δύο προηγούμενες φάσεις του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, απέκλεισε δύο ισχυρούς αντιπάλους. Εκ των πραγμάτων θεωρώ ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα όλα τα παιδιά, χρειάζεται να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που τόσο πολύ θέλουμε. Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το γεγονός ότι έχει τελειώσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και αποτελεί για μας ένα ντεσαβαντάζ αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είτε μέσα από τις προπονήσεις είτε και μέσα από φιλικά παιχνίδια που δώσαμε προσπαθήσαμε να είμαστε σε εγρήγορση. Το σίγουρο είναι ότι εμείς από τη δική μας πλευρά είμαστε αποφασισμένοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη για μας πρόκριση, στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης».

     

    -Νίκο Καραμπετάκη πιστεύεις ότι ο Άρης Ακροποτάμου μπορεί να επαναλάβει τον μέγα θρίαμβο του Μ.Α. Ορφανίου πριν από πολλά χρόνια, κατακτώντας κι αυτός με τη σειρά του το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, έτσι ώστε να γράψει και η ομάδα σας ιστορία;

    -«Ο Άρης Ακροποτάμου έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα η οποία πετυχαίνει πολλούς από τους στόχους τους οποίους θέτει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Άρης Ακροποτάμου φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον όμιλο που αγωνίζονταν στη Δ΄ Εθνική κατηγορία κάτι το οποίο είχε καταφέρει ο Νέστος Χρυσούπολης πριν από περίπου 20 χρόνια. Για μας αυτό αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και οτιδήποτε άλλο. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σίγουρα αν κερδίσουμε την ομάδα της Ανατολής, τότε συνεχίζουμε. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε να προκριθούμε, τότε θα έχουμε πει ότι έχουμε πετύχει ένα μεγάλο κατόρθωμα. Βέβαια στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να φτάσουμε μέχρι τον μεγάλο τελικό. Το ευχάριστο είναι ότι προβλήματα δεν αντιμετωπίζω, υπολογίζοντας στα πλάνα μου όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η ομάδα μας είναι καλή, η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή και ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο που μπορούμε. Βέβαια σ’ αυτή την προσπάθεια που θα καταβληθεί, θα έχουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας οι οποίοι θα είναι μαζικά κοντά μας και εμείς θέλουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ανατολής και κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα».

     

    «Άρχοντας» ο Λάμπρος Παπαργυρίου

    Την αναμέτρηση μεταξύ της Ανατολής Ιωαννίνων και του Άρη Ακροποτάμου που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Λάμπρος Παραργυρίου της Ε.Π.Σ. Πιερίας με βοηθούς του τους Παντελή Κύφο και Χρήστο Καράμπουλα.

     

    Οι τρεις προημιτελικοί αγώνες

    Αναλυτικά οι τρεις εκ των τεσσάρων προημιτελικοί αγώνες οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος την Τετάρτη (22/5) στις 4.30 το απόγευμα είναι οι εξής:

    Γήπεδο Βατανιακού Πιερίας:

    Ανατολή Ιωαννίνων-Άρης Ακροποτάμου

    Γήπεδο Λιτοχωρίου «Πύρρος Δήμας»:

    ΠΑΣ Λαμία 1964-Απόλλων Παραλιμνίου

     

    Γήπεδο Ταύρου:

    Επαμεινώνδας Λευκτρών-Παναρκαδικός

     

    One Response to “Ιστορία θέλει να συνεχίσει να γράφει ο Άρης Ακροποτάμου ξεπερνώντας την Τετάρτη (22/5) στο γήπεδο του Βατανιακού το εμπόδιο της Ανατολής για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος – Χρήστος Παρασκευάς: «Ότι καταφέραμε φέτος είναι αποτέλεσμα της ομαδικότητας που μας διέκρινε» – Νίκος Καραμπετάκης: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»”