Bookmarks

    Η Α.Ε. Καβάλας, ομάδα η οποία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ειδικότερα ο Πρόεδρός της Αντώνης Πρασίνης έκανε το μεγάλο «μπαμ» και ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον πολύπειρο «κανονιέρη», επιθετικό ποδοσφαιριστή Κώστα Άγγο. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, έδωσαν τα χέρια τους και έτσι ο έμπειρος φορ με πολύχρονη θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν φορώντας τη φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος.

     

    Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία για τον Καβαλιώτικο σύλλογο αλλά και τον Πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη ο οποίος με την ένταξη του Κώστα Άγγου στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου ανεβάζει τον «πήχη» αρκετά και έπεται συνέχεια. Σίγουρα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή η οποία θα δώσει μία νέα δυναμική στην Α.Ε. Καβάλας και η οποία θα συζητηθεί αν μη τι άλλο.

     

    Ο Κώστας Άγγος στο www.kavalagoal.gr

    Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε. Καβάλας Κώστας Άγγος μίλησε απόκλειστικά στο www.kavalagoal.gr και στη συνέντευξη που μας παραχώρησε κατέθεσε τις απόψεις του για την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της Α.Ε. Καβάλας και για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει το «ναι», δίνοντας τα χέρια με τον Πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Πρασίνη.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Κώστας Άγγος στο www.kavalagoal.gr έχει ως εξής:

     

    -Κώστα τι ήταν εκείνο το οποίο σε οδήγησε στο να πεις το ναι στον Πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη και να συνεχίσεις την καριέρα σου στο συγκεκριμένο σύλλογο;

    -«Ο γιος μου ως γνωστών τα τελευταία 4 χρόνια είναι στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας και αυτό είναι αποτέλεσμα της απόλυτης εμπιστοσύνης που διατηρώ στο συγκεκριμένο σύλλογο. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία διαθέτει τεράστια δυναμική, δίνει πολύ μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής της, ξεχωρίζει για την πολύ καλή οργάνωση και τη δουλειά σε βάθος που γίνεται και όλα αυτά, συνετέλεσαν στο να πάρω την απόφαση, μετά τη συζήτηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Πρασίνη, για να συνεχίσω την καριέρα μου στην Α.Ε. Καβάλας. Βλέπετε ακολούθησα τα χνάρια του γιου μου και σίγουρα η πολύ καλή σχέση την οποία διατηρώ με τον Πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Πρασίνη, οι άριστες σχέσεις που έχω μαζί του έπαιξαν πρωταγωνιστικό και πολύ μεγάλο ρόλο για να πω το ναι και να συνεχίσω την καριέρα μου στο συγκεκριμένο σύλλογο. Θέλω να σας πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Α.Ε. Καβάλας η οποία ξεχώριζε, ξεχωρίζει και θα συνεχίσει να ξεχωρίζει σε τομείς οι οποίοι αναβαθμίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και βάζουν τη δική τους ξεχωριστή «σφραγίδα» για την πραγματική και ουσιαστική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Άλλωστε ακράδαντα πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Α.Ε. Καβάλας Αντώνης Πρασίνης είναι ένας «υγιής» παράγοντας ο οποίος έχει αναμορφώσει την Α.Ε. Καβάλας και είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά».

     

    -Κώστα θεωρείς ότι η έλευσή σου στην Α.Ε. Καβάλας ανεβάζει τον «πήχη» και η νέα σου ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας;

    -«Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ομάδα η οποία είχε και θα συνεχίσει να έχει υψηλούς στόχους. Σίγουρα θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού αυτός είναι και ο στόχος προσωπικά του ίδιου του Προέδρου της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη 2άδα και από κει και πέρα, ότι καλύτερο βγει».

     

    Το who is who του Κώστα Άγγου

    Ο Κώστας Άγγος, ο επαγγελματίας «πιστολέρο», που γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1979 έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα μία ιδιαίτερα πλούσια και παραγωγική καριέρα αφού ως γνωστών φόρεσε τις φανέλες αρκετών επαγγελματικών συλλόγων. Η παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική περίοδο 1998-99 με τον Κώστα Άγγο να φοράει για 3 συνεχόμενες σεζόν τη φανέλα της Skoda Ξάνθη έχοντας να επιδείξει 10 συμμετοχές. Την περίοδο 2001-02 ο Κώστας Άγγος φοράει τη φανέλα της Καβάλας και τη συγκεκριμένη σεζόν έχει 28 συμμετοχές με 6 γκολ. Την περίοδο 2003 αγωνίζεται στο Μαρκό με 36 συμμετοχές και 11 γκολ όπως και την επόμενη περίοδο στην ίδια ομάδα, έχοντας να επιδείξει 34 συμμετοχές με 13 γκολ. Την περίοδο 2004-05 (α΄ εξάμηνο) φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας και με τους μαυραετούς είχε 13 συμμετοχές και 3 γκολ. Στο β΄ εξάμηνο της ίδιας χρονιάς αγωνίστηκε στην Καστοριά έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Την περίοδο 2006-07 έγινε κάτοικος Φυλής για να φορέσει τη φανέλα του Θρασύβουλου. Την πρώτη χρονιά ο Κώστας Άγγος είχε 23 συμμετοχές με 6 γκολ και τη δεύτερη 30 συμμετοχές με 5 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η ομάδα της Ηλιούπολης την περίοδο 2007-08 (α΄ εξάμηνο) με 7 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ το β΄ εξάμηνο της ίδιας σεζόν θα αγωνιστεί στο Κορωπί έχοντας να επιδείξει 21 συμμετοχές και 7 τέρματα. Την περίοδο 2008-09 ο Κώστας Άγγος θα επιστρέψει σε γνώριμα γι’ αυτόν «λημέρια», φορώντας για 2,5 ποδοσφαιρικές περιόδους ξανά τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Την περίοδο 2008-09 με τη φανέλα των μαυραετών είχε 27 συμμετοχές με 9 τέρματα, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 28 συμμετοχές με 2 γκολ και το α΄ εξάμηνο της περιόδου 2010-11, 11 συμμετοχές. Ο τελευταίος σταθμός του Κώστα Άγγου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ήταν η ομάδα του Εορδαϊκού το β΄ εξάμηνο της περιόδου 2010-11 με 14 συμμετοχές και 5 τέρματα. Την περσινή περίοδο και πιο συγκεκριμένα την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-12 ο Κώστας Άγγος αγωνίστηκε στο Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα του Κεραυνού Πέρνης και φέτος, δηλαδή την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13, πήρε μία γεύση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Σερρών. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ε. Χρυσού, στην κατηγορία των «μεγάλων» της Ε.Π.Σ. Σερρών και ειδικότερα στον β΄ όμιλο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 20 γκολ.

    One Response to “Η Α.Ε. Καβάλας και ο Πρόεδρός της Αντώνης Πρασίνης «γκρεμίζουν τα τείχη» με τη μεταγραφή «βόμβα» και την απόκτηση του «κανονιέρη» Κώστα Άγγου”