Bookmarks

     

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. και στην απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (9/5) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας να προπονούνται κανονικά και να είναι άπαντες «ετοιμοπόλεμοι» για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (12/5) κόντρα στη Λάρισα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και ανήκει στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Άπαντες είναι «ετοιμοπόλεμοι»

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς νιώθει μόνο ευχάριστους «πονοκεφάλους» λόγω του ότι για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα είτε σε επίπεδο τιμωρίας παικτών είτε από πλευράς τραυματισμών. Και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με κάρτες, εξέτισαν τις ποινές τους ενώ το ιατρικό «απουσιολόγιο» της Καβάλας είναι λευκό. Και αυτό γιατί, ο Θοδωρής Τριποτσέρης που αντιμετώπισε πρόβλημα με το δικέφαλο, ο Τάσος Παγώνης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Στέλιος Μαραγκός που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από το Πάσχα, ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γιώργος Μαραντάς τους υπολογίζει για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Σε αγωνιστικό επίπεδο το βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» τις τελευταίες ημέρες πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής και αύριο Παρασκευή (10/5) στην απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Γιώργος Μαραντάς θα «προβάρει» 11άδα για το ματς της 38ης αγωνιστικής.

     

     Ο Γιώργος Κυριαζίδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζίδης της Ε.Π.Σ. Έβρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 38ης αγωνιστικής ημέρας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Λάρισας. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Πέτρος Πάτρας (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Γεώργιος Βασιλόπουλος (Ε.Π.Σ. Έβρου) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Ιωάννη Παπαδόπουλο (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Ευάγγελο Σηπάκη (Ε.Π.Σ. Πέλλας).

    Comments are closed.