Bookmarks

     

    Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου ο Ορφέας Ξάνθης, καθώς επικράτησε με σκορ (2-1) του Νέστου Χρυσούπολης, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Θεοφάνη Κετεσίδη της Ε.Π.Σ. Σερρών και τους συμπατριώτες του Νικόλαο Κωτούλα και Γεώργιο Γάδο. Έτσι η ομάδα της Χρυσούπολης στην αναμέτρηση που έδωσε την προηγούμενη Κυριακή (12/5) στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης ευελπιστούσε στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος αλλά ωστόσο σε αρκετά μεγάλο βαθμό ο Σερραίος ρέφερι άφησε με δικαιολογημένα παράπονα την ομάδα της Χρυσούπολης.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, ενώ ένταση προκλήθηκε στο 17’ όταν ο Σαλαπάτας του Νέστου βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 44’ με γυριστό σουτ ο Γιάννης Καραγκιόζης έκανε το (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ορφέας πέτυχε και δεύτερο γκολ, καθώς στο 49’ ο Ξανθόπουλος έγραψε το (2-0). Ο Νέστος Χρυσούπολης μείωσε στο 68’ μετά από  σέντρα του Κοντοτόλη και πλασέ Ντενίζ για το τελικό (2-1).

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Μπροστά στον Σερραίο διαιτητή Θεοφάνη Κετεσίδη και τους βοηθούς του Νικόλαο Κωτούλα και Γεώργιο Γάδο, μία διαιτητική τριάδα από την οποία η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης έχει αρκετά παράπονα, οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Ορφέας Ξάνθης: Δημόπουλος, Αδαμίδης (60’ Χουσεϊνογλου), Μαυρόπουλος Λ., Μουμίν (78’ Καρυώτης), Μαλαδένης, Κετσιεμενίδης, Καραγκιόζης Β., Σουκρήογλου, Ξανθόπουλος (90’ Πιλέ), Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού.

     

    Νέστος Χρυσούπολης: Αϊβαζίδης, Μπουντακίδης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Παυλακάκης, Μανούκος (55’ Κοντοτόλης), Εμμανουηλίδης, Σαλαπάτας, Τσοσκούν, Δεσύλλας, Νάνος (62’ Ντενίζ).

     

    Τα αποτελέσματα 1η αγωνιστική

    Ορέστης Ορ.-Μ.Α. Ιάσμου 0-3
    Ορφέας Ξ.-Νέστος Χρυσ. 2-1

     

    Η βαθμολογία

    1. Μ.Α. Ιάσμου (3-0) 3

    2. Ορφέας Ξάνθης (2-1) 3

    3. Νέστος Χρυσούπολης (1-2) 0

    4. Ορέστης Ορεστιάδας (0-3) 0

     

    Η επόμενη 2η αγωνιστική

    Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στους αγώνες μπαράζ η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης την Τετάρτη (15/5) θα υποδεχθεί στο γήπεδό της την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας. Οι συγκεκριμένες μάλιστα ομάδες μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική δεν έχουν βαθμό στο ενεργητικό τους και για το λόγο αυτό το παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τον Νέστο όσο και για το συγκρότημα της Ορεστιάδας.

     

    Αναλυτικά τα δύο ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν την Τετάρτη (15/5) είναι τα εξής:

    Μ.Α. Ιάσμου-Ορφέας Ξάνθης
    Νέστος Χρυσ.-Ορέστης Ορ.

    Comments are closed.