Bookmarks

     

    Χωρίς πολλά λόγια και κυρίως με τα βασικά ολοκληρώθηκε το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Και αυτό γιατί στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τόσο ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς όσο και ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των τελευταίων αγωνιστικών, Γιάννης Χλωρός, μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ, απέφυγαν τα πολλά λόγια και με τις δηλώσεις τους αρκέστηκαν να σκιαγραφήσουν το χθες αλλά και το σήμερα της ομάδας. Μάλιστα από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι οι έμπειροι παίκτες που ανήκουν σήμερα στο δυναμικό του Α.Ο.Κ., αφήνουν κληρονομιά στην ομάδα για την επόμενη περίοδο τα νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν ένα βασικό «κορμό».

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    Αρχικά ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    -«Αυτά τα οποία θέλω να πω εγώ δεν αφορούν το παιχνίδι και εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, έκλεισε τη χρονιά με μεγάλη αξιοπρέπεια και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν από τις αρχές του δευτέρου γύρου της Football League και μετέπειτα προσπάθησαν και κράτησαν την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες τις οποίες είχαν να αντιμετωπίσουν. Αυτά τα παιδιά στα οποία αναφέρομαι για να φτάσουν ψηλά χρειάζεται να δουλέψουν πάρα πολύ αλλά το ευχάριστο είναι ότι μέσα από τις προπονήσεις δείχνουν διάθεση, ακούν τον προπονητή τους, ακούν τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα είναι ο Γιάννης Χλωρός και σιγά σιγά ανεβαίνουν επίπεδο. Ενώ δηλαδή αγωνίζονταν στην ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα, μέχρι πριν από 3 μήνες, σήμερα έφτασαν σε επίπεδο να κερδίζουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League. Το γεγονός αυτό θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Κάργας και Ντόσης οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, χωρίς βέβαια να υστερούν και τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά και τα οποία μαθαίνουν συνέχεια.  Γενικά στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν δυναμική, παράλληλα πάθος αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση παρά το ότι είναι νεαροί σε ηλικία και για μένα αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Τέλος θα ήθελα να πω ότι σε όλη αυτή την πορεία, σε όλη αυτή τη χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε με αξιοπρέπεια, βοήθησαν σε μέγιστο βαθμό οι έμπειροι ποδοσφαιριστές μας, βοήθησε πάρα πολύ ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης και βέβαια πολλοί αφανείς «εργάτες» που δούλεψαν για το συμφέρον αυτής της ομάδας. Με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με αξιοπρέπεια και με νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο μας ο οποίος μας στήριξε».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Χλωρού

    Τους παίκτες της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Γιάννης Χλωρός ο οποίος στις δηλώσεις τις οποίες έκανε, στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    -«Θα ήθελα να σας πω τρία λόγια εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μιας και η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν μία χρονιά δύσκολη για μας. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας 10 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς σχεδόν την απαιτούμενη προετοιμασία, με πολλές ωστόσο φιλοδοξίες στην αρχή, προκειμένου να μπούμε στα play-off. Όμως τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος με τις αλλαγές που προέκυψαν, μας οδήγησαν στο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο αξιοπρεπώς γινόταν. Εκ μέρους λοιπόν όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τρεις προπονητές, Κώστα Βασιλακάκη, Νίκο Παπαδόπουλο και Γιώργο Μαραντά για την όλη προσπάθεια που κατέβαλλαν. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Τσαλίκη που ήταν καθημερινά μαζί μας και όλους τους αφανείς «ήρωες» οι οποίοι μας βοήθησαν σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά. Εμείς όπως προείπα τελειώσαμε με αξιοπρέπεια αυτή τη χρονιά και αφήνουμε στην ομάδα, «κληρονομιά» τα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, έναν βασικό κορμό δηλαδή έτσι ώστε η ομάδα να έχει στόχο κάτι καλύτερο τη νέα περίοδο».

     

    Comments are closed.