Bookmarks

     

    Συνολικά έξι (6) αναμετρήσεις διεξάγονται μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/5) για τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων αγώνων και ουσιαστικά «πέφτει η αυλαία» όλων των πρωταθλημάτων της τοπικής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα για το γκρουπ υποβιβασμού του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας συνολικά διεξάγονται δύο αναμετρήσεις με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μειωμένο ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις αφορούν τα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

     

    Όπως και να έχει πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και ειδικότερα οι αγώνες κατάταξής τους, στα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού πρόωρα έχουν τελειώσει λόγω των αναδιαρθρώσεων που θα προχωρήσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης, μετά τις σχετικές αποφάσεις οι οποίες ήδη έχουν ληφθεί.

     

    Αναλυτικά οι έξι αναμετρήσεις οι οποίες θα διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/5), οι ώρες έναρξής τους και τα γήπεδα τα οποία θα τις φιλοξενήσουν έχουν ως εξής:

    Σάββατο 18-05-2013

     

    Α/Α

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΑΓΩΝΑΣ

    1. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ 17.30 ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ-Ν.Μ.Α ΟΡΦΑΝΙΟΥ
    2. ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ 17.30 ΜΑΚ/ΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ-ΠΑΓΓΑΙΙΚΟΣ ΠΑΛ

     

    Κυριακή 19-05-2013

     

    Α/Α

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΑΓΩΝΑΣ

    1.

    ΣΩΤΗΡΟΣ

    17.30

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ-ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    2.

    ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    17.30

    ΠΟΝΤ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    3.

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    17.30

    ΚΑΒΑΛΑ 2004-ΦΙΛΙΠ ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΡΟΥ

    4.

    ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ

    17.30

    ΜΑ ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ-ΑΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    One Response to “Έξι (6) αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας διεξάγονται μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/5)”