Bookmarks

     

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που από τη διοργανώτρια αρχή προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. στο φετινό θεσμό του κυπέλλου θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους», με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα, ο Άρης Ακροποτάμου που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και ο Βύρων Καβάλας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Μία αναμέτρηση η οποία θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης του Νομού Καβάλας και ειδικότερα εκείνων που ασχολούνται με το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

     

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο τελικό μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Βύρων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται και οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 έληξε το πρωτάθλημα μικτών ομάδων ενώσεων, όπου η ομάδα των νέων κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Θράκης στον εξ αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών αγώνα με  σκορ (1-0).

     

    2. Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την προπονητική σε γυναικείες ομάδες, ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει σχολή από 21-28 Απριλίου 2013 στον Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη βιογραφικά τους στην Ε.Π.Ο. (τμήμα προπονητών) έως 20 Μαρτίου 2013, προκειμένου να αποσταλούν στην FIFA.

     

    3. Οι επόμενες τρεις προπονήσεις προεπιλογής για τη συγκρότηση της μικτής μας ομάδας προπαίδων θα διεξαχθούν στο ενωσιακό γήπεδο την Τετάρτη 13-3-2013, 20-3-2013 και 27-3-2013.

     

    4. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του Άρη Πρίνου κ. Παπαγεωργίου Ιωάννης με αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, μέχρι τέλους ποδοσφαιρικής περιόδου.

     

    5. Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας για την περίοδο 2012-2013 μεταξύ των ομάδων Βύρων Καβάλας-Άρης Ακροποτάμου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης με ώρα έναρξης 6.00.μ.μ.

     

    6. Στο εξής και μέχρι τέλους της ποδοσφαιρικής περιόδου το σωματείο ΑΟ Ποταμιάς θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Παναγίας λόγω εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Ποταμιάς.

     

    7. Την Κυριακή 10-3-2013 και ώρα 11.30.π.μ. στο ενωσιακό γήπεδο θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος (Κ13) και (Κ15) ως έχει το πρόγραμμα που ακολουθεί:

    Κυριακή 10-03-2013

     

    Α/Α

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΑΓΩΝΑΣ

    1.

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ (Κ13) 11.30 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΙΟΥ 3-4 ΘΕΣΗ

    2.

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ (Κ15) 13.10 ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.ΠΕΡΑΜ- ΝΑΖ Ν.ΚΑΡΒΑΛ 3-4 ΘΕΣΗ

    3.

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ (Κ13) 14.45 ΚΕΡΑΥΝ ΚΡΗΝΙΔΩΝ-ΑΚΑΔ ΕΛΠΙΔΕΣ  1-2 ΘΕΣΗ

    4.

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ (Κ15) 16.15 ΑΚΑΔ ΕΛΠΙΔΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ 1-2 ΘΕΣΗ

     

    8. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Θεαγένης Θάσου-Κεραυνός Πέρνης και ΑΟ Ποταμιάς-Μαίανδρος Γέροντα θ’ αρχίσουν στις 10.00.π.μ. ώρα.

     

    9. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Κρηνίδων-Βρασίδας Ν.Περάμου θ’ αρχίσει στις 5.μ.μ. ώρα.

     

    10. Τιμωρήθηκε με 20 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων ο παράγοντας του σωματείου Αστήρ Φωλεάς κ. Τριανταφυλλίδης Ευστάθιος για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Αετός Ερατεινού-Αστήρ Φωλεάς. Η ποινή αρχίζει από την Δευτέρα 11-3-2013.

     

    11. Επειδή το σωματείο Α.Μ.Σ. Παράδεισος δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρεις (3) συνολικούς αγώνες της φετινής περιόδου, θεωρείται  ότι αποχώρησε με τη θέλησή του και δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό (άρθρο 36 του ΚΑΠ).

     

    12. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Τσίκο Ερβ. ΠΟ Κεραμωτής 1 αγωνιστική

    Βασιλειάδης Γ. ΠΟ Κεραμωτής 1 αγωνιστική

    Τζανέτης Γ. Θεαγένης Θάσου            1 αγωνιστική

    Μουλλάς Αν. Κεραυνός Ελευθερών 3 αγωνιστικές

    Γεωργιάδης Ε. Μακεδονικός Αμισιανών 2 αγωνιστικές

    Κορδοκούζης Κ. Καβάλα 2004 3 αγωνιστικές

    Μανθίδης Α. ΜΑ Μεσορόπης 1 αγωνιστική

    Περκουλίδης Αλ. Βρασίδας Ν. Περάμου 2 αγωνιστικές

    Μανούκος Κ. Νέστος Χρυσούπολης 3 αγωνιστικές

    Σταματάκης Σ. Ατρόμητος Ακροβουνίου 2 αγωνιστικές

    Μαυρουδής Π. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1 αγωνιστική».

    One Response to “Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο γήπεδο της Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας μεταξύ του Βύρων Κ. και του Άρη Ακροποτάμου”