Bookmarks

     

    Οι 3 από τις 5 αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή (29/1) λόγω του ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και οι ακατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι δεν επέτρεψαν προκειμένου να γίνουν οι υπόλοιπες 2 αναμετρήσεις. Μάλιστα η μία από τις δύο αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν ήταν αυτή του Έβρου Σουφλίου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και η δεύτερη εκείνη του ΠΑΟ Κοσμίου με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής αίσθηση προκλήθηκε από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με σκορ (2-3) του Άρη Ακροποτάμου μέσα στην Ελευθερούπολη.

    Μάλιστα ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Άρη Ακροποτάμου δε θα πίστευε ότι το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη που για 70 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ με (2-0) θα μπορούσε να έφερνε το παιχνίδι στα ίσια, πολύ περισσότερο δε να το γύριζε και να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με γκολ των Γ. Ελευθεριάδη και Δανιόλου αλλά το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις κυρίως για το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη. Και αυτό γιατί το πίστεψαν οι παίκτες του Άρη Ακροποτάμου οι οποίοι παρά το γεγονός ότι για 75 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ, στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα πέρασαν στην αντεπίθεση, ισοφάρισαν τον Ορφέα Ελευθερούπολης σε (2-2) και με γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα πήραν το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ (2-3). Πιο συγκεκριμένα στο 79΄ ο Αποστολίδης με μακρινό σουτ μείωσε σε (2-1) ενώ στο 85΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2). Ωστόσο η μοίρα για τους γηπεδούχους επιφύλαξε «άσχημο παιχνίδι» αφού λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Βασίλης Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-3) και χάρισε στην ομάδα του Ακροποτάμου το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ήταν μία νίκη πέρα για πέρα εντυπωσιακή για το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου και τα δεδομένα την ίδια ώρα αλλάζουν στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Τα αποτελέσματα 12η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα τρία παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ήταν τα εξής:

    Προσοτσάνη-Δόξα Πετρούσας 0-3

    Μ.Α. Ν. Ζίχνης-Αναγ. Σερρών 2-2

    Ορφέας Ελ.-Αρης Ακροπόταμου 2-3

    Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκ. δ.δ.

    ΠΑΟ Κοσμίου-Ολ. Ροδόπολης δ.δ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Δόξα Πετρούσας (16-13) 21

    2. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (17-14) 20

    3. Προσοτσάνη (21-16) 19

    4. ΠΑΟ Κοσμίου (19-16) 19

    5. Άρης Ακροποτάμου (14-12) 19

    6. Ορφέας Ελευθερούπολης (15-14) 19

    7. Έβρος Σουφλίου (16-15) 14

    8. Μ.Α. Νέας Ζίχνης (12-14) 12

    9. Αναγέννηση Σερρών (17-22) 10

    10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (6-17) 8

     

    Η επόμενη 13η αγωνιστική

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

    Άρης Ακροποτάμου-Προσοτσάνη Δρ.

    Αναγέννηση Σερρών-Έβρος Σουφλίου

    Δόξα Πετρούσας-ΠΑΟ Κοσμίου

    Ολυμπιακός Ροδόπολης-Κοκκινόχωμα

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Νέα Ζίχνη

     

     

     

     

    One Response to “Νίκη με ανατροπή (2-0) και εντυπωσιακό διπλό (2-3) του Άρη Ακροποτάμου μέσα στην Ελευθερούπολη – Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Σουφλίου με το Κοκκινόχωμα – Για τη 12η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής”