Bookmarks

     

    Κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη χαρακτηρίζεται η εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να έχασε με σκορ (2-0) από τους πρωταθλητές Ελλάδος αλλά το σίγουρο είναι, αφενός ότι «έπεσε» αξιόμαχα αφετέρου δε οι πρωταθλητές διαιτητές χρειάστηκαν και την εύνοια του Αθηναίου διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου, οποίος απέβαλε τον Δημήτρη Πλιάγκα για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Μάλιστα όπως δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, οι «Αργοναύτες» δεν πρόκειται να «παραδώσουν τα όπλα» στον επαναληπτικό αγώνα.

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

    Χαρακτηριστικά ο Κιλκισιώτης προπονητής του Α.Ο.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς:

    -«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μία πολύ ποιοτική ομάδα. Ήρθαμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε πολύ καλά και δεν κινδυνέψαμε πολλές φορές. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες και κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει δύο γκολ. Θα έλεγα πως από τύχη δεν δεχθήκαμε και τρίτο γκολ στη φάση του Τζεμπούρ. Είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών μου. Το αποψινό ματς ίσως έκανε κακό στην ομάδα μου, καθώς γνωρίζαμε ότι είχαμε ελάχιστες πιθανότητες κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχω λίγους παίκτες σε αριθμό στη διάθεσή μου, δεν μπορώ να κάνω ροτέισον και ίσως έχουμε πρόβλημα την Κυριακή στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λάρισα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Νομίζω πως ο διαιτητής μπορούσε να αποφύγει την αποβολή του Πλιάγκα. Από εκεί που ήμουν, πάντως, δεν είδα καλά τη φάση. Ο διαιτητής ξέρει καλύτερα και αυτός κρίνει. Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη ρεβάνς. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την άνοδο στο Πρωτάθλημα για τη Super League».

     

    Και τώρα το μυαλό στη Λάρισα

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (17/1) ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (20/1) στο AEL FC Arena κόντρα στη Λάρισα. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν χαλάρωμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης. Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα να σημειωθεί ότι η αποθεραπεία του Ταμαντανί Ενσαλίβα ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τη Λάρισα ενώ αντίθετα ο Στέλιος Μαραγκός που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας της τιμωρίας του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Την ίδια ώρα στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν υπολογίζεται και ο Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Καραϊσκάκη και στην αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό.

     

    Ο Νικόλαος Μπεκερτζής σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Νικόλαος-Ρούσος Μπεκερτζής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στο AEL FC Arena με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Ελευθέριος Καράλης (Ε.Π.Σ. Ηπείρου) και Μιχαήλ Στόικος (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Νικόλαο Πουλημά (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλειο Σκουφίτσα (Ε.Π.Σ. Αθηνών).

     

    Ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. κόβει την πίτα του

    Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έχει προγραμματίσει να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του Συνδέσμου τα οποία βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α, δίπλα στον κινηματογράφο Oscar.

    Comments are closed.