Bookmarks

     

    Στασιμότητα παρουσιάζει το θέμα της άφιξης στην Ελλάδα του 34χρονου αμυντικού χαφ Ιβάν Τάσιτς με τον οποίο προχώρησαν οι συζητήσεις που είχε ο ίδιος με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη. Το θέμα ναι μεν παρουσιάζει στασιμότητα αλλά ωστόσο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και μάλιστα σε μέγιστο βαθμό και το ευχάριστο είναι ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους σε μεγάλο βαθμό, και στην ΠΑΕ Καβάλα περιμένουν τον Σέρβο αμυντικό χαφ να έρθει στη χώρα μας από την πατρίδα του όπου βρίσκεται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να «πέσουν υπογραφές».

     

    Πλούσιο βιογραφικό για τον Ιβάν Τάσιτς

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο είναι το γεγονός ότι το βιογραφικό για τον Σέρβο Ιβάν Τάσιτς που γεννήθηκε το 1979 είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Ήρθε στη χώρα μας το 2005 για την Καλαμάτα και μετά αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, φορώντας τη φανέλα της Κρητικής ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Superleague έχοντας 46 συμμετοχές. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού ενώ το καλοκαίρι που διανύσαμε μετακόμισε για τον Βόλο που αγωνίστηκε μέχρι τον προηγούμενο Δεκέμβριο με την ομάδα της Νίκης στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση που όλα πάνε καλά και ο Σέρβος Ιβάν Τάσιτς υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα θα καλύψει ένα μεγάλο κενό το οποίο υπάρχει στο χώρο της μεσαίας γραμμής του Α.Ο.Κ..

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης (27/1) αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα σήμερα Τρίτη (22/1) στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ως βασικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λάρισα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι βασικοί είχαν ρεπό από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα του γνώριμού μας προπονητή Γιάννη Παπακώστα να τονίσουμε ότι ο Στέλιος Μαραγκός εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στον αγώνα με τη Λάρισα και υπολογίζεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου. Αντίθετα ο Δημήτρης Πλιάγκας που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε και εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Όμως λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, «χρωστάει» μία αγωνιστική και την ποινή θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Οσμάν Μπάρι Πάτο το δελτίο του οποίου βρίσκεται στα χέρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Κόβει την πίτα του ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» η οποία προγραμματίστηκε για αύριο Τετάρτη (23/1) στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. που βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α δίπλα στον πρώην κινηματογράφο Oscar.

    Comments are closed.