Bookmarks

     

    Στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βρίσκεται η ψυχολογία όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο «Βενετόκλειο» επί του Κολοσσού Ρόδου για την 11η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας με σκορ (72-86). Μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού και η οποία για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία, οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πρέπει να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο του Άρη Θεσσαλονίκης. Μία αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (12/1) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από εκατοντάδες Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό έτσι ώστε το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού να φτάσει σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα και να κάνει ταυτόχρονα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

     

    Με Μανωλόπουλο η Ένωση Καβ.

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης συνεχίζεται κανονικά και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο Άγγελος Κορωνιός βλέπει όλους τους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας του να συμμετέχουν κανονικά σ’ αυτές. Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι και τα μηνύματα τα οποία έρχονται και για τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο ο οποίος δείχνει από μέρα σε μέρα ότι ξεπερνάει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή Άγγελου Κορωνιού για το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Κατά τα άλλα ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Άγγελος Κορωνιός δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και για την αναμέτρηση με τον Άρη υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Ο αγώνας «κλειδί» για την Ομάδα μας

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου για τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για την αναμέτρηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Άρη το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και στο οποίο παράλληλα γίνεται λόγος και για τα διαρκείας του δευτέρου γύρου τα οποία μπορούν να προμηθευτούν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή της στη Basketleague και καλεί όλους τους φιλάθλους της να γίνουν και πάλι ο «6ος παίκτης» της αγαπημένης μας Ομάδας, δίνοντας το βροντερό «παρών» τους στο ΔΑΚ, «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 17:00’, για τον αγώνα με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ για τις θέσεις Power & Blue και 15 ευρώ για τις θέσεις White & Gold. Μαθητικά και Φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ. Παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών συνοδευόμενα από γονείς δωρεάν.

     

    «Διαρκείας β΄γύρου»

    Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται «κάρτες διαρκείας β’ γύρου» με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις : Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ. Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας για το β’ γύρο, δίνεται δωρεάν, ως bonus, το εισιτήριο του αγώνα με τον Άρη.

    • Για κρατήσεις όλων των εισιτηρίων στα γραφεία της Ομάδας στο 2510- 232.422».

     

    Πανηγύρισε την τρίτη της νίκη
    Με το «διπλό» στη Ρόδο η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και σίγουρα δικαιολογημένη είναι η αισιοδοξία που υπάρχει στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εν όψει των αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» όπου για το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

    Και αυτό γιατί μία νίκη κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης θα δημιουργήσει ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για το συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία.

    Πολυτιμότερος ο Ουίλιαμ Κόλεμαν
    Την ίδια ώρα πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας ο σέντερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Ουίλιαμ Κόλεμαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Βενετόκλειο» κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Μάλιστα ο πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής Ουίλιαμ Κόλεμαν δήλωσε τα εξής:
    -«Γυρίσαμε όλοι από τις γιορτές των Χριστουγέννων έχοντας χαλαρώσει και έχοντας μείνει εκτός για μέρες. Ξέραμε ότι θα έπρεπε άμεσα να μπούμε σε «αγωνιστικούς ρυθμούς», μιας και το ματς στη Ρόδο ήταν πολύ σημαντικό για μας. Ο Στήβ Πάνος μας είπε πάνω-κάτω τι θα συναντήσουμε εκεί. Ξέραμε και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά, πώς για να μπορέσουμε να κερδίσουμε, θα έπρεπε να βάλουμε όλοι τους εαυτούς μας στην άκρη και να βάλουμε πάνω από όλα την Ομάδα. Αυτό κάναμε και κερδίσαμε. Σημασία δεν έχει πόσους πόντους και πόσα ριμπάουντ μάζεψα και βγήκα MVP της αγωνιστικής, αλλά το ότι κερδίσαμε. Το βραβείο ανήκει σε όλη την Ομάδα μας!»

    Επίσκεψη της Ένωσης Καβάλας στην Λέσχη
    Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός θα επισκεφτούν την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας επί της οδού Νυρεμβέργης 17 (δίπλα στις καμάρες) για να επικοινωνήσουν με τον φίλαθλο κόσμο της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους Καβαλιώτες που επιθυμούν να γνωρίσουν τον νέο προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα και να συζητήσουν μαζί τους.

    Comments are closed.