Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/1) στο γήπεδο του Χαλκερού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», την Τετάρτη (30/1) στις 8 το βράδυ. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που κίνητρο για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου στον επαναληπτικό του (2-0) είναι το γόητρο με τους «Αργοναύτες» να επιδιώκουν αφενός μία καλή εμφάνιση απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδος αφετέρου δε να διεκδικήσουν έστω και τις λίγες πιθανότητες που υπάρχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στην τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Εκ των πραγμάτων μάλιστα ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα την οποία θα κατεβάσει στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

     

    «Να χαρούν το παιχνίδι»

    Το σίγουρο είναι ότι όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Καραϊσκάκη έτσι και στον επαναληπτικό οι παίκτες της Καβάλας θα κληθούν, «να χαρούν την αναμέτρηση», μιας και όπως είναι λογικό η ομάδα του Πειραιά είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό άλλωστε επισήμανε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. ο Κιλκισιώτης προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες υπάρχουν προκειμένου οι «Αργοναύτες» να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος.

     

    Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο www.kavalagoal.gr

    Λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο www.kavalagoal.gr για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

    -«Για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω και του σκορ (2-0) που έχουμε από τον πρώτο αγώνα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα καταβάλλουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και φυσικά τις λίγες ελπίδες που υπάρχουν για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θαδούμε τι έχουμε κάνει. Ο Ολυμπιακός ως γνωστών είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και θέλω να τονίσω ότι όπως στο πρώτο παιχνίδι κάναμε μία τεράστια προσπάθεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα έτσι και στον επαναληπτικό θα κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα».

     

    -Ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας:

    -«Το μήνυμα σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό είναι το ότι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται έτσι ώστε και οι φίλαθλοί μας που θα έρθουν στο γήπεδο να το χαρούν και από κει και πέρα οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι στο εξής θα βλέπουν μία ομάδα η οποία κάθε Κυριακή θα αγωνίζεται και θα μάχεται για να παίρνει το αποτέλεσμα που πρέπει έτσι ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε εξ αρχής θέσει. Τα παιδιά που έχουμε στο έμψυχο δυναμικό μας έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να τα δίνουν όλα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και στο τέλος επιδίωξη είναι να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας».

     

    Εκτός αποστολής ο Δ. Αναστασόπουλος

    Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος ο οποίος είναι τραυματίας και τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αναστασόπουλος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται περίπου σε 3 εβδομάδες το αργότερο. Ωστόσο ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλους για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Πλιάγκα ο οποίος ήταν τιμωρημένος και την ποινή της μίας αγωνιστικής από την αποβολή του στο γήπεδο Καραϊσκάκη την εξέτισε στο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Καλλιθέα.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Λίγο μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης για σήμερα Τρίτη (29/1) απογευματινής προπόνησης ο Κιλκισιώτης τεχνικός των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πακάλτσης, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Εντιαγέ , Κούτεφ, Πλιάγκας, Ρεβυθόπουλος και Πάτο.

     

    Η αποστολή του Ολυμπιακού Π.

    Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.Εκτός είναι οι Χολέβας,Ιμπαγάσα,Φουστέρ,Πάντελιτς και Μανιάτης.Το αξιοσημείωτο ότι στην αποστολή βρίσκεται ο Πίνο.

     

    Γενική είσοδος 15 ευρώ

    Από την ΠΑΕ Καβάλα έγινε γνωστό ότι η γενική είσοδος της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα είναι 15 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από τις 6 το απόγευμα. Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της οι οποίοι θα καθίσουν στο ανατολικό πέταλο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και μετά από συνεννόηση της ΠΑΕ Καβάλα πήρε 500 εισιτήρια.

     

    Ο Γεώργιος Φουκάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γεώργιος Φουκάκης της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού Πειραιώς που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) και Αθανάσιος Θανασακούδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας). 4ος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Ε.Π.Σ. Δράμας).

    Comments are closed.