Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (28/1) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποίας το παρόν τους έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο του αθλητισμού αλλά και όχι μόνο. Στην ιδιαίτερα σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε ο Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Μιχάλης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρόν τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία και μία δημιουργική χρονιά τόσο στην ΠΑΕ Καβάλα, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League όσο και στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας που διανύουμε.

     

    Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν η Παραολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Κουφατζής, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, οι ποδοσφαιριστές Τάσος Παγώνης Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Πλιάγκας και Ευθύμης Κοτίτσας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο βοηθός προπονητή Στέλιος Σχοινάκης και μέλη της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, το μέλος της Διοίκησης και σύμβουλος της Ε.Π.Ο. Γιώργος Σουφλέρης, ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος, οι βετεράνοι του Α.Ο.Κ. Κώστας Λιόλιος και Παύλος Κούντουρας, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας Σπύρος Κατίρης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Βύρων Καβάλας Παύλος Μαύρος, ο προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Καβάλα ’86 Σούλης Ρουμελιώτης, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ και βέβαια το γυναικείο τμήμα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

    One Response to “Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (28/1) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας”