Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (12/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση του κυπέλλου αύριο Πέμπτη (13/12) στις 6.30 το απόγευμα, για τη γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για την πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν μεταξύ της Καβάλας και της ΑΕΚ και σίγουρα στόχος για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά είναι αφενός το να μη δεχτεί γκολ αφετέρου το να αποσπάσει εκείνο το αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τον επαναληπτικό αγώνα.

     

    Το σίγουρο είναι πάντως ότι στο στρατόπεδο της Καβάλας η αισιοδοξία είναι διάχυτη για την απόσπαση του νικηφόρου αποτελέσματος και μάλιστα να τονιστεί ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη σε βάρος της Καλλονής με σκορ (1-0). Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα και με την παρουσία τους θα βοηθήσουν σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Μοκάκε δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και γι’ αυτό το λόγο δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ωστόσο στην κυριολεξία «κίτρινος πυρετός» έχει χτυπήσει τους «Αργοναύτες» από τον καταιγισμό κίτρινων καρτών την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», από τον Χαλκιδικιώτη διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη. 4 κίτρινες κάρτες είχε συμπληρώσει ο Τάσος Παγώνης πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή και το παιχνίδι της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του δηλώθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα να την εκτίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φωκικό. Ωστόσο 3 ακόμη ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και αυτοί είναι οι Δημήτρης Πλιάγκας, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Στέλιος Μαραγκός. Όμως από την ΠΑΕ Καβάλα δεν έγινε γνωστό ακόμη σε ποια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League οι συγκεκριμένοι παίκτες θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

    Συνολικά 19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Κιλκισιώτης προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής:

    Αποστολίδης, Τιγγερίδης, Παγώνης, Πακάλτσης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Κουμπρόγλου, Μαραγκός, Καλαγκάνης, Ντόσης, Ντιέ, Αναστασόπουλος, Χλωρός, Πλιάγκας, Ενσαλίβα, Μπρατσιάνι, Οξύζογλου, Καπνόπουλος, Ντο Σάντος.

     

    «Δείπνησαν» στον «Καναδό»

    Στην κοσμική ταβέρνα «Καναδός» που βρίσκεται στην περιοχή της Παναγίας της Καβάλας δείπνησαν το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (11/12) τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας και όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Πιο συγκεκριμένα η διεύθυνση της ταβέρνας «Καναδός» παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της ΠΑΕ Καβάλα για τη νίκη του Α.Ο.Κ. σε βάρος της Καλλονής. Το παρόν του έδωσε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Μαραντάς, ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καρασάββας, όλοι οι ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ. Ομολογουμένως ήταν μία ιδιαίτερα ευγενική χειρονομία από πλευράς της διεύθυνσης της κοσμικής ταβέρνας «Καναδός» προς την ΠΑΕ Καβάλα την οποία θα πρέπει να μιμηθούν κι άλλοι επαγγελματίες της πόλης.

     

    H αποστολή της Α.Ε.Κ.

    Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος της ο Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν στις 16.10 για την Καβάλα. Ο Γιώργος Κατίδης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

    Η αποστολή αποτελειται από τους: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γιάγκο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φέτσης, Αγκιρίμπα, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Γροντής, Τσούπρος, Κουρέλλας, Τσουκαλάς.

     

     

    Ο Στέφανος Μαντάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ΑΕΚ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για τη γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Α΄ βοηθός του θα είναι ο Κοσμάς Χαρίσης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) και β΄ βοηθός διαιτητή ο Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας), με 4ο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Κύζα (Ε.Π.Σ. Δράμας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Αθανάσιο Βέλλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

    Comments are closed.