Bookmarks

     

    Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ιδιαίτερα καυστικός ήταν και σήμερα Τρίτη (18/12) ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. με αφορμή την κάκιστη εμφάνισή τους και τη ντροπιαστική ήττα από τη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με (1-2). Τόσο στην ομιλία του τη Δευτέρα (17/12) όσο και σήμερα (18/12) σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr ο Κώστας Τσαλίκης στην κυριολεξία «τα έψαλε» στους ποδοσφαιριστές του για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας.

     

    Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η φράση που ακούστηκε να λέει προς τους παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά ο Κώστας Τσαλίκης και μάλιστα σε αυστηρό τόνο και αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr. Χαρακτηριστικά τους είπε: «Αν δεν κερδίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα της και δεν προκριθούμε οι μισοί από σας θα μείνετε στην Αθήνα. Το πώς θα γυρίσετε είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα».

     

    Με τη φράση αυτή ο Κώστας Τσαλίκης που το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) επέβαλε χρηματικό πρόστιμο τόσο στον Δημήτρη Πλιάγκα όσο και στον Στέλιο Μαραγκό για τις αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν, ήθελε να στείλει ένα σαφέστατο μήνυμα σε κάθε αποδέκτη εντός των αποδυτηρίων της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά ότι πλέον «τα ψέματα έχουν τελειώσει». Μάλιστα ο ίδιος μεταξύ των άλλων τους τόνισε ότι μοναδική εξιλέωση για τη ντροπιαστική ήττα από τη Δόξα Δράμας θα αποτελέσει η νίκη-πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ στον επαναληπτικό στην Αθήνα.

     

    Παρατηρήσεις και από τον Νίκο Παπαδόπουλο

    Εξάλλου σε ιδιαίτερα αυστηρές παρατηρήσεις προχώρησε προς τους παίκτες και ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος παράλληλα στάθηκε και σε θέματα τακτικής της ομάδας αλλά και στα λάθη τα οποία έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Δόξα Δράμας και τα οποία «κόστισαν» βαθμό ή βαθμούς στον Α.Ο.Κ..

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή σήμερα Τρίτη (18/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει του επαναληπτικού αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Πέμπτη (20/12) στις 8 το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. πρόκειται για το δεύτερο αγώνα μετά το ισόπαλο (0-0) του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τις δύο ομάδες να αφήνουν «ανοιχτούς λογαριασμούς». Κατά τη διάρκεια της προπόνησης το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής με τον Νίκο Παπαδόπουλο να επισημαίνει στους παίκτες λάθη που έγιναν και τα οποία θα πρέπει να διορθώσουν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕκ. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί κατά πάσα πιθανότητα και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ των υπηρεσιών του Μοκάκε ο οποίος ακολουθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και μετά τον τραυματισμό του ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί. Κατά τα άλλα εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Κιλκισιώτης προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στην κυριολεξία «κίτρινος πυρετός» έχει χτυπήσει τους «Αργοναύτες» αφού σε 4 περιπτώσεις αντίστοιχοι παίκτες έχουν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας. Πιο συγκεκριμένα οι Στέλιος Μαραγκός και Δημήτρης Πλιάγκας που συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες θα εκτίσουν την ποινή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική στο AEL FC Arena με τη Λάρισα. Από την άλλη πλευρά οι Τάσος Παγώνης και Ταμαντανί Ενσαλίβα θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Φωκικό.

     

    Ο Μιχάλης Βοσκάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Μιχάλης Βοσκάκης της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Α.Ο.Κ.. Α΄ βοηθός θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς (Ε.Π.Σ. Αχαΐας), β΄ βοηθός διαιτητή ο Τρύφων Πετρόπουλος (Ε.Π.Σ. Αρκαδίας), 4ος διαιτητής ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ε.Π.Σ. Ηλείας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχαήλ Καλαθενός (Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου).

    Comments are closed.