Bookmarks

     

    Μία σειρά ενημερωτικών ημερίδων προς τους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παρατηρητές αγώνων αλλά και φιλάθλους του ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αρχής γενομένης από τη συγκέντρωση που προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στην πόλη της Χρυσούπολης. Θα ακολουθήσει ανάλογη συγκέντρωση στην πόλη της Ελευθερούπολης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο υπάρχουν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης οι οποίες συνοδεύονται και με ευχές προς κάθε κατεύθυνση.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

    Αναλυτικά το περιεχόμενο το δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

    1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται ολόψυχα για τις γιορτές Χριστουγέννων και  Πρωτοχρονιάς  υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υλοποίηση των στόχων σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, δημοσιογράφους και φιλάθλους του νομού μας.

     

    2. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας διαμαρτυρόμενο έντονα για τη απαγόρευση χρησιμοποίησης σε έναν αγώνα, πέραν των δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, ζήτησε εγγράφως από την Ε.Π.Ο. να ανασταλεί η ισχύς της συγκεκριμένης διάταξης, μέχρις τέλους ποδοσφαιρικής περιόδου.

     

    3. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει προγραμματίσει μία σειρά ενημερωτικών ημερίδων προς τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παρατηρητές αγώνων ακόμη και φίλους του ποδοσφαίρου. Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν κατά περιοχή με πρώτη αυτής της περιοχής του Δήμου Νέστου, στην Χρυσούπολη, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, με ώρα έναρξης 6.μ.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Δήμου Νέστου. Η δεύτερη στη σειρά συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη  και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2012 με ώρα έναρξης 6.μ.μ. Η δεύτερη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου.

     

    4. Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας  παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα «Κανόνες Παιχνιδιού» που διοργάνωσε Ε.Π.Σ. Δράμας. Η εκδήλωση αυτή είναι συνέχεια αυτής που προ ημερών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    5. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σαρρή Γ, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή μας. Στη συνάντηση ο πρόεδρος της ένωσής μας ανέπτυξε μία σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του νομού μας και του μετέφερε  την αγωνία των παραγόντων για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

     

    6. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας προσπαθώντας να δώσει λύσει σε ένα πάγιο αίτημα των παραγόντων της, την παρουσία νοσηλευτών στα γήπεδα, έχει ήδη δρομολόγηση μία συγκέντρωση με νοσηλευτές που αποφοίτησαν από τη σχολή νοσηλευτών Καβάλας. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα συνδιαλέξεων της Ε.Π.Σ. Καβάλας την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. όπου αφού γίνει μία ενημέρωση και ένα μίνι σεμινάριο θα μπορούν να καλύπτουν όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο των ανδρών όσο και των τμημάτων υποδομής που διεξάγονται στην ένωσής μας. Λεπτομέρειες και διευκρινήσεις θα σταλούν σε όλα τα σωματεία έτσι ώστε να γνωρίζουν πως θα λειτουργήσει το νέο αυτό μέτρο.

     

    7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας καλεί όλους τους αθλητικογράφους καθώς και τα τηλεοπτικά κανάλια του νομού μας να καλύψουν τις ημερίδες ως αυτές έχουν προγραμματισθεί.

     

    8. Καλείται σε απολογία ο παράγοντας του σωματείου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης κ. Χατζηβασιλειάδης Κοσμάς.

     

    9. Καλείται σε απολογία για διευκρινήσεις το Δ.Σ. του σωματείου Φρίξου Πλατανοτόπου για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Φρίξος Πλατανοτόπου-Ατρόμητος Λεκάνης.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Τερζόπουλος Χ. ΠΟ Κεραμωτής 1 αγωνιστική

    Ραΐφ Ογλού ΠΟ Κεραμωτής 1 αγωνιστική

    Σαμαράς Λ. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Ράπτης Ι. Μυρμιδόνες Καβάλας 1 αγωνιστική

    Παρασκευόπουλος Π. Φρίξος Πλατανοτόπου 1 αγωνιστική

    Καραμπασίδης Γ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 3 αγωνιστικές

    Ελευθεράκης Ε. Ποντιακός Ποντολιβάδου 3 αγωνιστικές

    Γιουβαντσικλάρ Ν. Ποσειδών Καβάλας 3 αγωνιστικές

    Σκονίδης Δ. Κεραυνός Κρηνίδων 1 αγωνιστική

    Βουσιάν Γ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 1 αγωνιστική».

    Comments are closed.