Bookmarks

     

    Εντός έδρας αγωνίζονται οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου την ερχόμενη Κυριακή (9/12), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και βασικό μέλημα τόσο του Άρη Ακροποτάμου όσο και του Ορφέα Ελευθερούπολης είναι το να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν στην κατάκτηση των νικηφόρων αποτελεσμάτων, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος που θα αγωνιστεί μακριά από το γήπεδό του.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου του Νίκου Καραμπετάκη θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και απέναντι στον Ολυμπιακό Ροδόπολης να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του δώσουν τη δυνατότητα να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Βέβαια σε ένα ακόμη παιχνίδι τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία του Άρη Ακροποτάμου είναι αρκετά και το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη για το σχεδιασμό των πλάνων του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης μετά την εντυπωσιακή νίκη της προηγούμενης Κυριακής στην έδρα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» και οι παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη πιάνοντας τη γνωστή καλή τους απόδοση μπορούν με επιτυχία να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Οδυσσέα Αναγέννησης. Τέλος ο τρίτος της παρέας του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα ταξιδέψει στην Προσοτσάνη Δράμας προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη να επιζητεί την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Η 7η αγωνιστική και οι διαιτητές

    Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Αναλυτικά:

     

    Προσοτσάνη-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Πασχάλης Τρακαλιάνης, Δημήτριος Γκαϊντατζής, Βασίλειος Καμπούρης (Ε.Π.Σ. Σερρών) – Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Ζηλούδης (Ε.Π.Σ. Θράκης).

     

    ΠΑΟ Κοσμίου-Έβρος Σουφλίου: Γιάννης Παπαϊωάννου, Αναστάσιος Μαρμαρίδης, Ιωάννης Κεσαπίδης (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Φώτιος Κωδωνάς (Ε.Π.Σ. Ξάνθης).

     

    Άρης Ακροπόταμου-Ολυμπιακός Ροδόπολης: Γεώργιος Κυριαζίδης, Σωτήριος Λιώλιας, Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Ε.Π.Σ. Έβρου) – Παρατηρητής διατησίας: Χρήστος Παντελέρης (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής).

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Αναγέννηση Σερρών: Στέφανος Κουμπαράκης, Γεώργιος Τσιαβδαρίδης, Χρήστος Βασιλείου (Ε.Π.Σ. Θράκης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ελευθέριος Καζαντζίδης (Ε.Π.Σ. Δράμας).

     

    Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης-Δόξα Πετρούσας: Σωκράτης Ζαρζαβατσίδης, Αλέξανδρος Μανούσος, Αθανάσιος Βερνέζης (Ε.Π.Σ. Καβάλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Κυριάκος Πεχλιβανίδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

     

    Comments are closed.