Bookmarks

     

    Στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα Ορίων για την πρόκριση κολυμβητών και κολυμβητριών της αγωνιστικής ομάδας στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών. Ο Ν.Ο. Καβάλας συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι 6 έπιασαν τα όρια. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες  που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

     

    Δήμητρα Αργυρίου, Μαριάννα Σιδηροπούλου, Παύλος Κοθωνίδης, Βασίλης Χατζησυμεών, Ιωάννης Ξυνίδης, Ελευθερία Φιλανδριανού, Αφροδίτη Φουρλακίδου, Δημήτριος Λαζαρίδης, Σαμπρίνα Στίλο, Μάνια Σταυρίδου, Νικόλαος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης, Συμεών Γαλακτίδης.

    Ο προπονητής τους Στ. Συλαίος  έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο τεστ για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας με πολλά δείγματα για διακρίσεις στο Χειμερινό Πρωτάθλημα το οποίο και θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στην Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτή την χρονική περίοδο (έναρξη προπονήσεων από 10/09/12) οι επιδόσεις των παιδιών ήταν λίαν ενθαρρυντικές αφού όλοι κατέβασαν εντυπωσιακά τους χρόνους τους τόσο ώστε να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των ορίων  για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα.

     

    Προαγωνιστική ομάδα

    Επίσης στο Κολυμβητήριο Σερρών διεξήχθησαν οι αγώνες «Οικονόμεια 2012» για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες της Προαγωνιστικής Κατηγορίας (9 έως 12 ετών). Ο Ν.Ο. Καβάλας συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες καθότι συμμετείχαν 26 ομάδες και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Παρ’ όλα αυτά η Μελίνα Κεμεκενίδου κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ. πρόσθιο , η Μαρία Συλαίου την 3η θέση στα 50μ. πεταλούδα και υπήρξαν πλασαρίσματα πολλών παιδιών σε οκτάδες.

    Αναλυτικά οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

    Μελίνα Κεμεκενίδου, Πέτρος Μπαξεβανίδης, Γαβριήλ Ευθυμίου, Γιώργος Δεληγιάννης, Νίκος Πατέρας, Πασχάλης Φιλέντας, Θανάσης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κούτσουλας, Μαρία Συλαίου, Εβελίνα Σταυρίδου, Γιώργος Κορομηλάς, Έλενα Δεληγιάννη, Δάφνη Μίγγου, Ηρακλής Τζάκης.

    Comments are closed.