Bookmarks

     

    Σε διευκρινήσεις προχώρησε η νομική υπηρεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά σωματεία όταν δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Πιο συγκεκριμένα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας σημειώνεται μεταξύ των άλλων ότι μετά από διευκρινήσεις της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση τους μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών στο σύνολο που φέρουν την ένδειξη στο δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή Χώρα Υπηκοότητας-Μη Ελληνική» εξαιρούνται οι προερχόμενοι ποδοσφαιριστές από χώρες μέλη της Ε.Ε. όπου μπορούμε να δηλώσουμε στο Φ.Α. και να αγωνίζονται μέχρι τόσοι ποδοσφαιριστές έως ότου συμπληρωθεί μαζί με τους μη Έλληνες, σύνολο τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά από διευκρινήσεις της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση τους μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών στο σύνολο που φέρουν την ένδειξη στο δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή Χώρα Υπηκοότητας-Μη Ελληνική» εξαιρούνται οι προερχόμενοι ποδοσφαιριστές από χώρες μέλη της Ε.Ε. όπου μπορούμε να δηλώσουμε στο Φ.Α. και να αγωνίζονται μέχρι τόσοι ποδοσφαιριστές έως ότου συμπληρωθεί μαζί με τους μη Έλληνες, σύνολο τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών.

    α) Δηλαδή α) μηδέν (0) αλλοδαποί ή ομογενείς και τέσσερις (4) κοινοτικοί Σύνολο (4) τέσσερις.

    ή β) ένα (1) αλλοδαπό ή ομογενή και τρεις (3) κοινοτικοί. Σύνολο τέσσερις (4)

    ή γ) Δύο (2) αλλοδαποί ή ομογενής και δύο (2) κοινοτικοί. Σύνολο τέσσερις (4)

    ή δ) ένας (1) αλλοδαπός και ένας (1) κοινοτικός και δύο (2) κοινοτικοί. Σύνολο τέσσερις (4)

    Σε καμία περίπτωση ομογενείς και μη Έλληνες (αλλοδαποί) δεν μπορούν να

    ξεπερνούν μαζί, τους δύο (2) ποδοσφαιριστές. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία τα σωματεία μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ένωσης.

     

    2. Η κλήρωση των διαιτητών της League για το Σαββατοκύριακο 22-23/12/2012 θα πραγματοποιηθεί αντί της καθιερωμένης, Πέμπτης την Τετάρτη 19-12-2012 και ώρα 7.30.μ.μ. στην αίθουσα της Επιτροπής Διαιτησίας.

     

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση των (διπλών συναντήσεων) του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας, ότι σύμφωνα με την προκήρυξη Κυπέλλου της Ε.Π.Ο. όταν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της, υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα η οποία με αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων, προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρα αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του, παρατείνετε κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα. Αν ο αριθμός των τερμάτων τα οποία θα επιτύχουν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της παράτασης είναι ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η εκτός έδρας ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα. Αν στην παράταση δεν επιτευχθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με την εκτέλεση πέναλτυς.

     

    4. Παρακαλούνται οι προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ. Καραμπιμπέρης, Καρακείσογλου και Τουρασανίδης να περάσουν από τα γραφεία της ένωσης για να παραλάβουν τις ταυτότητες προπονητή τριετούς διάρκειας.

     

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Καλλιράχης-Μαίανδρος Γέροντα για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ποτού με ώρα έναρξης 10.15.π.μ.

     

    6. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΠΟ Κεραμωτής κ. Κουτρουλός Βασ.

     

    7. Τιμωρήθηκε με δεκαπέντε (15) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων ο παράγοντας του σωματείου Άρης Ζυγού κ. Τσιφτσίδης Ελ., για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Άρης Ζυγού-Δόξα Λυδίας. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 17-12-2012».

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Αίας Παναγιάς κ. Χρυσάφης Χ.

     

    9. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Δόξα Αμυγδαλεώνα κ. Στυλιανίδης Ι.

     

    10. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Κεραυνός Ελευθερων κ. Ευδοκίου Οδ.

     

    11. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Κιορμήτρου Γ. Πανιώνιος Ξεριάς 1 αγωνιστική

    Μανώλκας Ευστ. Φρίξος Πλατανοτόπου 2 αγωνιστικές

    Παπαβασιλείου Κ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 3 αγωνιστικές

    Ασλανίδης Δ. Καβάλα 2004 2 αγωνιστικές

    Παπαδόπουλος Ε. Ελπίς Κρυονερίου 1 αγωνιστική

    Παυλακάκης Α. Νέστος Χρυσούπολης 2 αγωνιστικές

    Κάντζος Φ. Ποσειδών Καβάλας 3 αγωνιστικές

    Γενετίδης Δ. Ατρόμητος Λεκάνης 1 αγωνιστική».

     

     

    Comments are closed.