Bookmarks

     

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κιερόν Ατσάρα. Οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, έδωσαν τα χέρια με τον Βρετανό διεθνή φόργουοντ το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης (20/12), σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν στη ρακέτα, ενόψει της «μάχης» που δίνουν για την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Ο 29χρονος Κιερόν Ατσάρα έχει ύψος 2.08, ενώ το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στη Σκωτία και στους Γκλάσκοου Ροκς, έχοντας μέσο όρο σε 6 παιχνίδια 17 πόντους και 8,3 ριμπάουντ.

     

    Κίνητρο το γόητρο με τον Ολυμπιακό

    Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι στραμμένο στην αναμέτρηση του Σαββάτου (22/12) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και το σίγουρο είναι ότι στόχος για το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού είναι μία αξιοπρεπής εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος. Μάλιστα να τονίσουμε ότι το ηθικό των παικτών της Ένωσης μετά τη νίκη επί της Τεόντο με σκορ (89-85) βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

     

    Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει ως εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ανακοινώνει πως οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου (17.00’) στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, θα κοστίζουν 5€ (παιδικά και φοιτητικά), 10€ (πίσω από τις μπασκέτες), 15€ (blue) και 20€ (gold-white) στην κεντρική κερκίδα. Τα εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να τα  προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ (στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας, 2510-232422), το Σάββατο από τις 09.00’ έως τις 14.30’».

     

    Comments are closed.