Bookmarks

     

    Έπιασε δουλειά από σήμερα Τετάρτη (5/12) ο νέος προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος αρχικά παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη. Λίγο αργότερα άπαντες μετακινήθηκαν για το βοηθητικό γήπεδο του Χαλκερού όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την παρουσίασή του από τον Κώστα Τσαλίκη, το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών», προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ήταν συγκεκριμένος και σαφής μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ζήτησε πάνω απ’ όλα πειθαρχία και κυρίως τους ζήτησε να είναι σοβαροί και μεθοδικοί στις καθημερινές προπονήσεις.

     

    Παράλληλα τους επισήμανε το γεγονός ότι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League ενώ ταυτόχρονα τους σημείωσε πως δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτε και αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή, η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα για να βρεθεί και πάλι κοντά στους στόχους που έχει θέσει. Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού εκεί όπου το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε τη δυνατότητα να πάρει μια πρώτη γεύση της αγωνιστικής κατάστασης η οποία επικρατεί σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού της Καβαλιώτικης ΠΑΕ ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα χρέη ειδικού συνεργάτη της ομάδας στο αγωνιστικό τμήμα θα εκτελεί ο Καβαλιώτης προπονητής Νίκος Αμανατίδης. Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου στην ομάδα παραμένει σε ρόλο βοηθού προπονητή ο Γιώργος Μαραντάς. Γυμναστής της ομάδας παραμένει ο Γιάννης Γκιόκας ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Καρασάββας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας εν όψει του αγώνα με την Καλλονή θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη (6/12) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας να τονίσουμε ότι ο Τάσος Παγώνης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες αλλά ακόμη δεν έγινε γνωστή η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας να τονίσουμε ότι είναι ο επιθετικός Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του και αναζητείται η «χρυσή» τομή προκειμένου από κοινού η ΠΑΕ Καβάλα να λύσει τη συνεργασία με το συγκεκριμένο παίκτη. Ο Χρήστος Οξύζογλου που αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού δείχνει να τα ξεπερνάει ενώ ο Δημήτρης Πλιάγκας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Στη διάθεση του νέου προπονητής θα είναι και ο Μπρατσιάνι ο οποιος εξέτισε την ποινή του.

     

    Ο Ι. Τσακαλίδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (9/12) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Καλλονής, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Α΄ βοηθός του θα είναι ο Αθανάσιος Χαδήμογλου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και β΄ βοηθός διαιτητή ο Ηλίας Παπαδόπουλος από την ίδια Ένωση. 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε ο Ανανίας Φωτιάδης (Ε.Π.Σ. Σερρών) με παρατηρητή διαιτησίας τον Μιχάλη Ντάκο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

    One Response to “Έπιασε δουλειά σήμερα Τετάρτη (5/12) ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Καβάλα Νίκος Παπαδόπουλος και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές πειθαρχία, σοβαρότητα και μεθοδικότητα”