Bookmarks

     

    Δεν ανέδειξε τελικά νικητή το ντέρμπι του Νομού Καβάλας μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Ορφέα Ελευθερούπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και αυτό γιατί οι δύο ομάδες μετά από μία αμφίρροπη αναμέτρηση αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ (0-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μανάφη, είχαν δοκάρι με τον Τζορμπατζή και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με έναν παίκτη λιγότερο λόγω της κόκκινης κάρτας του Βελετάνη.

     

    Ωστόσο ο μεγάλος κερδισμένος της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ήταν το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο με τον Γιώργο Στρατηλάτη στο «τιμόνι» και στο ντέρμπι της αγωνιστικής πήρε πανάξια και παλικαρίσια νίκη σε βάρος του Έβρου Σουφλίου με σκορ (2-1). Μάλιστα το Βυζάντιο μετά το νέο «τρίποντο» σε βάρος του Έβρου Σουφλίου, με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής βρίσκεται μόνο πρώτο στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Πολλά ψυχικά αποθέματα

    Απίστευτα ψυχικά αποθέματα και τεράστιες αγωνιστικές δυνάμεις, επέδειξε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Έβρο Σουφλίου και τελικά το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη κατάφερε να φτάσει στην 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα παραμένοντας μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα. Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα, η νεοφώτιστη ομάδα έκανε την ανατροπή και πήρε σπουδαία νίκη με σκορ (2-1). Στο 11′ ο Δαμιανίδης έβαλε οδηγό στο σκορ τον Έβρο, ενώ στο 21′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σπυρίδης. Δέκα λεπτά μετά ο Προβατίδης ισοφάρισε με χτύπημα φάουλ και στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Αϊβάζης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Προβατίδη διαμόρφωσε το (2-1), που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Κουμπαράκης (Ε.Π.Σ. Θράκης).

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Δανδουλάκης, Λόλης (63′ Γεωργαντέλης), Μαυρομάτης, Προβατίδης, Χαραλαμπίδης, Σπυρίδης, Μιχαηλίδης, Κανέλας (74′ Περισινάκας), Σαουλίδης (89′ Φωτόπουλος Θ.), Φωτόπουλος Χ., Αϊβάζης.

    Έβρος Σουφλίου: Γιάνναρης, Νικολόπουλος, Μπάτσιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Παπαναστασίου (63′ Μπακιρτζής), Μεμέτ, Λίτρας (46′ Ευφραιμίδης), Δαμιανίδης, Φλίτκας (63′ Λαζαρίδης), Αραμπατζής.

     

    Έχασε πέναλτι ο Ακροπόταμος

    Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Άρη Ακροποτάμου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης, με σκορ (0-0) αλλά ωστόσο η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη είναι εκείνη η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 35′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μαναφής, αλλά ο τερματοφύλακας του Ορφέα Καραβελίδης απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Βελετάνη με απευθείας κόκκινη. Στο 65′ ο Τζορμπατζής είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Καζατσκίδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

    Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μαρούδας (60′ Σάσσος), Καμπερίδης (46′ Μακρής), Τσέπα, Σεφερίδης, Τσορμπατζής, Μαλακογιάννης, Παπαζούδης, Μανάφης (76′ Μεμούρης), Παπαδόπουλος, Μπαρμπαγιάννης.
    Ορφέας Ελευθερούπολης: Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Νάκου, Σταματόπουλος, Ελευθεριάδης, Παπατζάνης, Παπαδάτος (86′ Σάσσος), Θεοδουλίδης, Καραπατσιάς (28′ Σεμερτζίδης), Βελετάνης, Βερβερίδης (58′ Πασχαλίδης).

     

     Η 3η αγωνιστική στη Δ΄ Εθνική

    Αναλυτικά όλα τα αποτέλσματα της 3ης αγωνιστικής (11/11), στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας έχουν ως εξής:

    Ολυμπιακός Ροδόπολης-ΠΑΟ Κοσμίου: 2-0

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Έβρος Σουφλίου: 2-1

    Δόξα Πετρούσας-Προσοτσάνη: 1-0

    Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης: 1-1

    Άρης Ακροποτάμου-Ορφέας Ελευθερούπολης: 0-0

     

    Η βαθμολογία

    1. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (4-1) 9

    2. Έβρος Σουφλίου (6-3) 6

    3. Δόξα Πετρούσας (4-3) 6

    4. Ορφέας Ελευθερούπολης (3-2) 5

    5. Άρης Ακροποτάμου (3-3) 4

    6. ΠΑΟ Κοσμίου (4-5) 4

    7. Προσοτσάνη (4-4) 3

    8. Ολυμπιακός Ροδόπολης (2-5) 3

    9. Αναγέννηση Σερρών (4-6) 1

    10. Μ.Α. Ν. Ζίχνης (2-4) 1

    Η επόμενη 4η αγωνιστική

    Προσοτσάνη-Ακροπόταμος

    Έβρος Σ.-Αναγέννηση Σερρών

    ΠΑΟ Κοσμίου-Δόξα Πετρούσας

    Κοκκινόχωμα-Ολ. Ροδόπολης

    Μ.Α. Ν. Ζίχνης-Ορφέας Ελευθ.

     

     

     

    Comments are closed.