Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης στο Παγκρήτιο στάδιο με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή (11/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική για το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη το οποίο θα επιδιώξει να κατακτήσει ένα ακόμη νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα, μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

      Χωρίς προβλήματα με τον Εργοτέλη

    Την ίδια ώρα τα προβλήματα για τον Θρακιώτη προπονητή της Καβάλας Κώστα Βασιλακάκη έχουν περιοριστεί σε μέγιστο βαθμό αφού στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη υπάρχει μόνο το όνομα του ποδοσφαιριστή Ντόση οποίος ως γνωστών είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και έκτοτε ακολουθεί στις καθημερινές προπονήσεις ατομικό πρόγραμμα. Κάποια μικροπροβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν ποδοσφαιριστές όπως οι Ντο Σάντος, Μπρατσιάνι και Χλωρός, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν πλήρως και έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας. Την ίδια ώρα πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος του τραυματισμού του στο γόνατο έχει προχωρήσει και ο στόπερ της ομάδας Θόδωρος Πακάλτσης ο οποίος έχει τεθεί και αυτός στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει μπει στην τελική του ευθεία και η προγραμματισμένη σημερινή (8/11) απογευματινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης. Εκεί όπου το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του Γιώργου Μαραντά και Γιάννη Γκιόκα έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής καθώς και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ολοκληρώνεται αύριο (9/11) το απόγευμα μιας και αύριο Σάββατο (10/11) οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν οδικός για τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια αεροπορικός για το Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου την ίδια ώρα να καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

     

    Άριστο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» είναι πάρα πολύ καλό και το γεγονός αυτό αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, στην αναμέτρηση το Παγκρήτιου σταδίου. Άλλωστε άπαντες εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μιας και ο Α.Ο.Κ. τόσο στο πρωτάθλημα της Football League που διανύουμε όσο και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος είναι εντός στόχων. Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ. θέλει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Εργοτέλη προκειμένου να δημιουργήσει ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Football League που διανύουμε.

     

    Ο Ι. Παπαδόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη (11/11) αναμέτρηση μεταξύ του Εργοτέλη και του Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου και θα ξεκινήσει στις 16.30 το απόγευμα. Βοηθοί του ορίστηκαν να είναι οι Πέτρος Πάτρας και Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ιωάννη Μπινιχάκη της Ε.Π.Σ. Λασιθίου. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

     

    Οι ημερομηνίες για το κύπελλο

    Την ίδια ώρα έγιναν γνωστές από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων της γ΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της ΑΕΚ Αθηνών. Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και ώρα 20.30 ενώ ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 20.30.

    Comments are closed.