Bookmarks

    Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπου Κουφατζή, του τεχνικού διευθυντή της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Κωνσταντίνου Τσαλίκη, του πρώην μέλους του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Σπύρου Μπασδάνη, των προπονητών Αθανάσιου Τσιρονίδη και Ηλία Δερβετζή και σύσσωμο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (8/11) στις 3 το μεσημέρι ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα, εν όψει των υποχρεώσεων για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/11).

     

    Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Χαλκερού, που χρησιμοποιεί είτε για τις καθημερινές προπονήσεις είτε για τους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Στον καθιερωμένο αγιασμό το παρόν τους έδωσαν πολλοί γονείς αλλά και συγγενείς των ποδοσφαιριστών. Στο σύντομο χαιρετισμό τους τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα Θανάσης Τσιρονίδης όσο και ο προπονητής Ηλίας Δερβετζής ευχήθηκαν μεταξύ των άλλων σε όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου και ταυτόχρονα τους επισήμαναν την ανάγκη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους προκειμένου η ομάδα να διακριθεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League που θα συμμετάσχει. Μάλιστα η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα κλήθηκε να «κολυμπήσει στα βαθιά» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος αφού την 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί στη Μυτιλήνη το ερχόμενο Σάββατο (10/11) στη 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάσου. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι το τεχνικό δίδυμο Σάκη Τσιρονίδη και Ηλία Δερβετζή εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Καλλονή, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση των νέων της ΑΕΛ Καλλονής με την ΠΑΕ Καβάλα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Απόστολος Καρμοίρης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χρήστος Σαρλής και Χρήστος Κορλάμπας με παρατηρητή διαιτησίας τον Θεόδωρο Στεργίου της Ε.Π.Σ. Λέσβου.

     

    One Response to “Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (8/11) στις 3 το μεσημέρι ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα”