Bookmarks

     

    Η ημέρα Πέμπτη για τους παράγοντες του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα των ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι μία μέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή μιας και το απόγευμά της στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στις 6.30 το απόγευμα διεξάγεται η κλήρωση των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις των αγώνων του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί.

     

    Στα γραφεία της τοπικής Ένωσης άριστος «οικοδεσπότης» αποδεικνύεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας Βασίλης Κυριακούδης και το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Στασινός. Κάθε Πέμπτη λοιπόν το απόγευμα μέσα σε ένα ιδιαίτερα καλό και πολύ εποικοδομητικό κλίμα όπως άλλωστε έγινε και σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 15/11) πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των διαιτητών των αναμετρήσεων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της League. Να σημειωθεί ότι όσοι διαιτητές ανήκουν στην Ε.Π.Σ. Καβάλας και δεν ορίστηκαν να σφυρίξουν αναμετρήσεις στα εθνικά πρωταθλήματα τότε μπαίνουν στην κληρωτίδα υποχρεωτικά για να σφυρίξουν κάποιο ή κάποια από τα 5 παιχνίδια στο σύνολό τους της αγωνιστικής που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί για τη League της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Αν για παράδειγμα υπάρχουν 3 Καβαλιώτες διαιτητές οι οποίοι δεν έχουν κληρωθεί ή οριστεί να παίξουν κάποιο παιχνίδι εθνικών κατηγοριών τότε θα διευθύνουν τα 3 εκ των 5 παιχνιδιών της αγωνιστικής που έρχεται για το πρωτάθλημα της κατηγορίας των «μεγάλων» του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις θα κληρωθούν να τις διευθύνουν διαιτητές οι οποίοι έχουν δικαίωμα να σφυρίζουν παιχνίδια της συγκεκριμένης κατηγορίας.

     

    Με ενδιαφέρον η 9η αγωνιστική

    Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένεται η ερχόμενη 9η αγωνιστική ημέρα για το πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπου δεσπόζουν πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις. Μία αγωνιστική η οποία διεξάγεται σε δύο «δόσεις» αφού τρία παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου με κοινή ώρα έναρξης στις 3.15 το απόγευμα και τα υπόλοιπα δύο μία ημέρα αργότερα. Δηλαδή την Κυριακή (18/11) και θα ξεκινήσουν στις 3.15 μ.μ.. Λίγο πριν από την προγραμματισμένη κλήρωση των διαιτητών, σήμερα Πέμπτη (15/11) το απόγευμα, από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Βασίλης Κυριακούδης, προχώρησε στο να εφιστήσει για άλλη μία φορά την προσοχή των παραγόντων αλλά και γενικότερα των εκπροσώπων των ομάδων σε ότι έχει να κάνει με τη διεξαγωγή των αγώνων και την πιο εύρυθμη εξέλιξη των αναμετρήσεων. Ακολούθως προχώρησε στην καθιερωμένη κλήρωση και οι διαιτητές οι οποίοι κληρώθηκαν να διευθύνουν τις 5 αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι οι εξής:

     

    Σάββατο 17 Νοεμβρίου

    Νέα Πέραμος-ΑΕ Πιερέων (15:15): Ιωάννης Τζόλας

    Μ.Α. Αντιφιλίππων-Κεραυνός Κρηνίδων (15:15): Ιωάννης Σταμάτογλου

    Νέστος Χρυσ.-Βύρων Καβάλας(15:15): Ευάγγελος Κιοτζένης

     

    Κυριακή 18 Νοεμβρίου

    Π.Ο. Κεραμωτής-Δόξα Θεολόγου (14:30): Σωκράτης Ζαρζαβατσίδης

    Α.Ε. Καβάλας-Θράκη Γραβούνας (15:15): Φώτης Τερετίδης

     

    *Οι δύο βοηθοί διαιτητή σε κάθε αναμέτρηση θα οριστούν το πρωί της Παρασκευής (16/11).

     

    Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

    του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Εξάλλου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν να αγωνσιτούν σε διπλές αναμετρήσεις είναι τα εξής:

    Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Βύρων Καβάλας – Νέστος Χρυσούπολης

    *** Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή.

     

     

     

     

    Comments are closed.