Bookmarks

     

    Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (7/11) αργά το μεσημέρι η προγραμματισμένη προπόνηση των παικτών της Καβάλας η οποία έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» υπό τις εντολές του προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του Γιώργου Μαραντά και Γιάννη Γκιόκα. Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (11/11) στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Βέβαια να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε η πρωινή προπόνηση εκεί όπου το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και παρά την έντονη βροχόπτωση που παρατηρήθηκε αλλά και τον ισχυρό άνεμο που έπνεε εκείνη την ώρα τα πάντα εξελίχθηκαν ομαλότατα, δεν παρατηρήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα μάλιστα οι παίκτες παρά τα καιρικά φαινόμενα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι, μαχητικοί και κυρίως πολύ ευδιάθετοι.

     

    Χωρίς Ντόση με Εργοτέλη

    Ένα και μοναδικό είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έκτοτε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις καθημερινές προπονήσεις. Από κει και πέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών όπως για παράδειγμα οι Μπρατσιάνι και Χλωρός αποθεραπεύτηκαν πλήρως και υπολογίζονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον αμυντικό Θόδωρο Πακάλτση ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και δηλώνει παρόν στη «μάχη» της Κρήτης.

     

    Είχε συνάντηση με τους αρχηγούς oΚώστας Τσαλίκης

    Την ίδια ώρα και με δεδομένες τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν, «πυροσβεστικά» έδειξε ότι λειτούργησε, η πρωτοβουλία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και η συνάντηση την οποία είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με τους τρεις αρχηγούς της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά, Σερζ Ντιέ, Ταμαντάνι Ενσαλίβα και Μανώλη Αποστολίδη. Εκεί οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν και διήρκησε περίπου μία ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του www.kavalagoal.gr ανέπτυξαν ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο, συμφώνησαν σε όλα και κυρίως το σημαντικότερο είναι ότι επικράτησε ένα ενωτικό κλίμα προς όφελος της ομάδας. Με απλά λόγια έγινε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος ο οποίος επί της ουσίας του, παραμερίζει κάθε ίχνος προβλήματος που προέκυψε κατά το παρελθόν.

    18 Responses to “Κάτω από καταρρακτώδη βροχή σήμερα Τετάρτη (7/11) αργά το μεσημέρι η προγραμματισμένη προπόνηση τoυ A.O.K. η οποία έγινε στο βοηθητικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» – Εποικοδομητική συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς της ΠΑΕ Καβάλα είχε ο τεχνικός διευθυντής της Κώστας Τσαλίκης”