Bookmarks

     

    Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η ημερίδα την οποία διοργανώνει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Lucy» στην Καβάλα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με θέμα: «Κανόνες Παιχνιδιού». Μία ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν να παραστούν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Αθανάσιος Μπριάκος και Γιώργος Δούρος ενώ πριν από την έναρξη των ομιλιών και σύμφωνα με το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θα τιμηθούν άνθρωποι του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεταξύ των άλλων αναφέρει και τα εξής:

     

    1. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση των αγώνων Κυπέλλου η οποία ανέδειξε τα ζευγάρια:

    Άρης Ακροποτάμου-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Βύρων Καβάλας-Νέστος Χρυσούπολης

    Οι αγώνες στη φάση αυτή είναι διπλοί και οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των φιλοξενουμένων.

     

    2. Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στο ξενοδοχείο «Lucy» θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Κανόνες Παιχνιδιού». Το θέμα θα αναπτύξουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Μπριάκος και Δούρος. Των ομιλιών θα προηγηθεί εκδήλωση κατά την οποία η Ε.Π.Σ. Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας θα τιμήσουν ανθρώπους που προσέφεραν στο ποδόσφαιρο. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Πρόεδροι γειτονικών Ε.Π.Σ. και πρόεδροι Επιτροπών Διαιτησίας από τις γειτονικές ενώσεις.

     

    3. Εφιστούμε την προσοχή στα σωματεία που τυχαίνει να έχουν στην κατοχή τους δελτία αλλοδαπών τα οποία δεν φέρουν ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης, ότι υποχρεούνται να τα αντικαταστήσουν από την ένωση με την προσκόμιση της άδειας παραμονής τους στη χώρα μας, έως τότε όμως απαγορεύεται να τους χρησιμοποιήσουν στους αγώνες τους.

     

    4. Την Δευτέρα 19-11-2012 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος μικτών ομάδων.

     

    5. Τιμωρήθηκε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΑΜΣ Παραδείσου κ. Καραματσίκος Θεοδ.

     

    6. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και δεκαπέντε (15) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων με αναστολή ο προπονητής του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών κ. Προβατίδης Παύλος. Η έναρξη αναστολής αρχίζει από 19-11-2012.

     

    7. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Άρης Πρίνου κ. Παπαγεωργίου Ι. με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)€ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Άρης Πρίνου-Απόλλων Χρυσοχωρίου.

     

    8. Τιμωρήθηκε ο προπονητής του σωματείου Θράκη Γραβούνας κ. Κασκαμπανιώτης Ι με δεκαπέντε (15) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης κυπέλλου Θράκη Γραβούνας-Νέστος Χρυσούπολης. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 19-11-2012.

     

    9. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Νέστος Χρυσούπολης κ. Εμμινίδης Παντελής με τρεις (3) μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης κυπέλλου Θράκη Γραβούνας-Νέστος Χρυσούπολης. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 19-11-2012.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Τσαβελασβίλι Γκ. ΑΜΣ Παραδείσου 1 αγωνιστική

    Καζελόγλου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης 1 αγωνιστική

    Τοσκολάρι Γκ. ΑΟ Φάρος Μαριών 3 αγωνιστικές

    Κυριακίδης Ν. Κεραυνός Κρηνίδων 2 αγωνιστικές

    Ζορμπίδης Φ. Δόξα Θεολόγου 2 αγωνιστικές

    Τσίκνας Π. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Τσαπανίδης Α. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Βουλτσίδης Σ. Άρης Πρίνου 2 αγωνιστικές

    Καρυώτης Ζ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 2 αγωνιστικές».

     

    7 Responses to “Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η ημερίδα την οποία διοργανώνει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Lucy» στην Καβάλα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με θέμα: «Κανόνες Παιχνιδιού»”