Bookmarks

     

    Νέα παράταση τελικά πήρε για τον ΑΟΚ και ειδικότερα για την ΠΑΕ Καβάλα το θέμα της αγωνιστικής δραστηριότητάς της και κυρίως αυτό το οποίο έχει να κάνει με την συμμετοχή των «Αργοναυτών» στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Και αυτό γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Εθνικής, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα Τρίτη (7/8) ανακοινώνει την έκτακτη γενική συνέλευσή της η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Μάλιστα και όπως γίνεται γνωστό στο δελτίο τύπου της Β΄ Εθνικής η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) μόλις σήμερα (7/8) απέστειλε έγγραφό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Εθνικής που αφορά την ΠΑΕ Καβάλα αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής. Μάλιστα κατά τη συγκεκριμένη έκτακτη γενική συνέλευση της Φουτμπολ Λιγκ, τα μέλη της διοργανώτριας αρχής όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου θα ασχοληθούν και με το θέμα της ΠΑΕ Καβάλα.
    Το δελτίο τύπου της Φουτμπολ Λιγκ
    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Φουτμπολ Λιγκ είναι το εξής:

    – “Πραγματοποιείται,  την Παρασκευή 17-8-2012 και ώρα 14 :00, Έκτακτη Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Απόφαση σχετ. με το από 7-8-2012 έγγραφο της ΕΠΟ με αριθμ. Πρωτ. 23253/2012 , που αφορά τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ”.

    Ματαιώθηκε το ταξίδι του Γ. Τσοκτουρίδη στην Αθήνα
    Με δεδομένες λοιπόν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και με την ανατροπή του σκηνικού που είχαμε μετά την ανακοίνωση της Φουτμπολ Λιγκ ματαιώθηκε το προγραμματισμένο ταξίδι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη στην Αθήνα το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (8/8).

     

    One Response to “Παράταση στην αγωνία της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ-Στις 17 Αυγούστου θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της football league”