Bookmarks

     

    Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς συμφώνησε με κινήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα, με τον Jeremy Fears. Ο 27χρονος γκαρντ γίνεται ο τρίτος Αμερικανός στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους William Coleman και James Nunnally. Να σημειωθεί το γεγονός ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Jeremy Fears υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Καβαλιώτικη ΚΑΕ. Ο Jeremy Fears γεννημένος το 1985, έχει ύψος 1,96μ.-95κ.

    Η ανακοίνωσητης Ένωσης

    Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι το εξής:

    -«Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον αμερικανό Jeremy Fears. Ο Jeremy Fears γεννημένος το 1985, έχει ύψος 1,96μ.-95κ. και παίζει σαν ‘combo guard’ και προέρχεται από το Βradley University. Oι προηγούμενες ομάδες του είναι οι: Prievidza (Σλοβακία), PBG Basket (Πολωνία), FS Debrecen (Oυγγαρία), USC Aiken (USA). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αυστριακή Kapfenberg».

     

    One Response to “Παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ο 27χρονος Αμερικανός γκαρτν Jeremy Fears – Ανακοινώθηκε επίσημα από το Δ.Σ. της Καβαλιώτικης ΚΑΕ”