Bookmarks

     

    Παράταση τέλος για την ΠΑΕ Καβάλα σχετικά με το θέμα της αγωνιστικής δραστηριότητάς της και κυρίως αυτό το οποίο έχει να κάνει με την συμμετοχή των «Αργοναυτών» στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής αφού, αύριο Παρασκευή (17/8)  συνέρχεται η πέρα για πέρα κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση της Football League η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της μάλιστα τα μέλη της θα κληθούν να αποφασίσουν εάν οι ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League.

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι και στα τρία «στρατόπεδα» η αγωνία κορυφώνεται παρά το γεγονός ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Να σημειωθεί το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της κρίσιμης έκτακτης γενικής συνέλευσης της Football League, ο πρόεδρος της Σπύρος Καλογιάννης αναμένεται να κάνει θετική εισήγηση προς τα μέλη της για θετική έκβασης της όλης υπόθεσης και αποκατάσταση της αδικίας και για τις τρεις (3) ΠΑΕ. Μάλιστα θα προχωρήσει συμφωνά με πληροφορίες μας στην ανάγνωση του εγγράφου που απέστειλε στην Football League η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) στις (7/8) που αφορά την ΠΑΕ Καβάλα αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής και κάνει λόγο για αποκατάσταση της αδικίας που επέστησαν και συμμετοχής των συγκεκριμένων τριών (3) ΠΑΕ στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Δεδομένων λοιπόν όλων των παραπάνω η έκτακτη γενική συνέλευση της Football League που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή (17/8) θα πρέπει να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής και να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Το δελτίο τύπου της Football League
    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Φουτμπολ Λιγκ είναι το εξής:

    – “Πραγματοποιείται,  την Παρασκευή 17-8-2012 και ώρα 14 :00, Έκτακτη Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Απόφαση σχετ. με το από 7-8-2012 έγγραφο της ΕΠΟ με αριθμ. Πρωτ. 23253/2012 , που αφορά τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ”.

     

    Στην Αθήνα ταξιδεύει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης
    Με δεδομένες λοιπόν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην Αθήνα θα ταξιδέψει αύριο  Παρασκευή (17/8) το πρωί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης όπως και οι πρόεδροι των υπολοίπων δύο ΠΑΕ προκειμένου να δώσουν το παρών τους στην κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση της Football League.

     

    One Response to “Η έκτακτη γενική συνέλευση της Football League που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή (17/8) θα πρέπει να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής και να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Football League”