Bookmarks

     

    Σε εγρήγορση και διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Τσοκτουρίδης μιας και η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να είναι μία εβδομάδα «καυτή» με πολλές εξελίξεις, πιθανόν ανατροπές δεδομένων και ειδικότερα μία εβδομάδα η οποία προς το τέλος της πιθανότατα να «φωτίσει» το «θολό τοπίο» της επαγγελματικής κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Πρόκειται λοιπόν για μία εβδομάδα με τεράστιο ενδιαφέρον και η οποία αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα κρισιμότατη, κυρίως για το μέλλον της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Έτσι η αγωνία η οποία υπάρχει στις τάξεις της νέας σύνθεσης του μετοχολογίου της ΠΑΕ Καβάλα κρίνεται πέρα για πέρα δικαιολογημένη και όλα θα εξαρτηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) το οποίο πιθανότατα να συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη (5/7) προκειμένου να προσδιορίσουν τα μέλη του, την επαγγελματική κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Με ενδιαφέρον οι εξελίξεις

    Εκείνο το οποίο σίγουρα θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι οι εξελίξεις οι οποίες θα δουν το «φως» της δημοσιότητας αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι οποίες μετά την ολοκλήρωσή τους, μετά δηλαδή τις αποφάσεις που θα παρθούν, αναμένεται να «ανάψουν το πράσινο φως» για μία σειρά νέων εξελίξεων σε επίπεδο οργανωτικού χαρακτήρα στην ΠΑΕ Καβάλα. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Πέμπτης (5/7) και αν σ’ αυτό θα λάβει μέρος και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προγραμματισμένες συναντήσεις στην Κρήτη.

     

    Αισιοδοξία στην ΠΑΕ Καβάλα

    Την ίδια ώρα η αισιοδοξία η οποία υπάρχει στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα για δικαίωση της ομάδας είναι δικαιολογημένη μιας και όλα όσα έγιναν μέχρι πρότινος και με βάση την απόφαση της Ε.Ε.Α. να εγκρίνει τη νέα σύνθεση του μετοχολογίου της βάζει τις βάσεις για συμμετοχή της Καβαλιώτικης ΠΑΕ σε επαγγελματική κατηγορία. Μάλιστα είναι γνωστές μέχρι πρότινος οι κινήσεις που έγιναν αλλά και οι πιέσεις που ασκήθηκαν από πλευράς του μεγαλομετόχου Γιώργο Τσοκτουρίδη προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία. Μέχρι σήμερα οι πιέσεις αυτές «έπιασαν τόπο» και άπαντες αισιοδοξούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

     

    Αναχωρεί για την πρωτεύουσα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης

    Την ίδια ώρα σε απόλυτη ετοιμότητα και με βάση όλες τις εξελίξεις βρίσκονται άπαντες όπως προαναφέραμε στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα με τον μεγαλομέτοχό της Γιώργο Τσοκτουρίδη να πραγματοποιεί ένα ακόμη ταξίδι για την πρωτεύουσα. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης θα βρίσκεται στην Αθήνα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (3/7) και το διήμερο που θα ακολουθήσει θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας, αντίστοιχους της Superleague καθώς επίσης και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για σημαντικά και πολύ καθοριστικά ραντεβού μέσα από τα οποία αναμένεται να εξαρτηθούν πάρα πολλά σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον της ΠΑΕ Καβάλα. Ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Τσοκτουρίδης θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (5/7) προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο. το οποίο έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει τη συγκεκριμένη ημέρα και το οποίο θα κληθεί να ορίσει την επαγγελματική κατηγορία την οποία θα αγωνίζονται, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο τόσο η ΠΑΕ Καβάλα όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

     

    Θα ακολουθήσει η οργάνωση της ΠΑΕ

    Αμέσως μετά τον προσδιορισμό της επαγγελματικής κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί η ΠΑΕ Καβάλα τη νέα σεζόν το σίγουρο είναι ότι επί χάρτου θα ξεκινήσει ένας αδιάκοπος αγώνας για την οργάνωση όλων των τμημάτων της ΠΑΕ Καβάλα. Μία προσπάθεια η οποία θα γίνει από το γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και κυρίως αυτή θα έχει να κάνει με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Την ανεύρεση του προπονητή, τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου καθώς και την εξεύρεση εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα «ενισχύσουν» το έμψυχο δυναμικό στην προσπάθεια που θα καταβληθεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Από κει και πέρα θα ακολουθήσει οργάνωση και των υπολοίπων τμημάτων προκειμένου με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, η ΠΑΕ Καβάλα να είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές.

    Comments are closed.