Bookmarks

   

   

  Την αισιοδοξία του ότι η ΠΑΕ Καβάλα όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αλλά και Ηρακλής Θεσσαλονίκης τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League εξέφρασε για άλλη μία φορά μιλώντας τόσο στην ιστοσελίδα μας www.kavalagoal.gr όσο και στο ραδιόφωνο της Πρωινής, σήμερα Δευτέρα (30/7), ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής. Ο Γιώργος Καλαντζής υπογράμμισε ότι το κώλυμα που έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα οφείλεται κυρίως σε κάποιους παράγοντες ΠΑΕ ομάδων της Football League οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν περισσότερα χρήματα παρά το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης εξασφάλισε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Παράλληλα μας τόνισε ότι η βούληση του Υφυπουργού Αθλητισμού είναι πέρα για πέρα ειλικρινής και μας υπογράμμισε ότι αυτό που λέει ο Γιάννης Ιωαννίδης το τηρεί και μ’ αυτό αποδεικνύει τον πολιτικό του ανδρισμό.

   

  Η συνέντευξη του Γιώργου Καλαντζή

  Λίγο μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Λονδίνο και την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και Καβαλιώτης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής, μίλησε τηλεφωνικά στο www.kavalagoal.gr και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά για τον Α.Ο.Κ. παρά τα όσα προβλήματα έχουν παρατηρηθεί μέχρι σήμερα.

   

  Αναλυτικά ο Γιώργος Καλαντζής δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

  -«Κατ’ αρχήν εκείνο το οποίο ήθελα να σας δηλώσω είναι το γεγονός ότι συμμερίζομαι την αγωνία όλων είτε αυτοί είναι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα είτε απλοί φίλαθλοι. Καθημερινά θέλω να σας πω ότι συζητάω με τους ιθύνοντες και από τη στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι θα δώσε λεφτά στις ομάδες της Football League και από τη στιγμή που ο ίδιος ενδιαφέρεται και για την παρουσία της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης στο ίδιο πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει ότι θα τακτοποιηθούν τόσο η ΠΑΕ Καβάλα όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Γεγονός πάντως είναι ότι ορισμένοι εκπρόσωποι ομάδων της Football League προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, αποκομίζοντας όσα οικονομικά οφέλη περισσότερα μπορούν. Γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί προκειμένου να τακτοποιηθεί το όλο θέμα».

   

   -Κατά την εκτίμησή σας κ. Καλαντζή που οφείλεται μέχρι στιγμής η καθυστέρηση που παρατηρείται και εμείς θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως απαράδεκτη;

  -«Το πρόβλημα αποκλειστικά και μόνο εντοπίζεται σε ορισμένους εκπροσώπους ΠΑΕ ομάδων οι οποίες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι ξεκάθαρο πως το όλο πρόβλημα έχει χαρακτήρα οικονομικό. Βλέπετε δεν τους φτάνει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ που τους έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και αυτοί επιδιώκουν να πάρουν παραπάνω».

   

  -Κατά την εκτίμησή σας κ. Καλαντζή το θέμα θα λυθεί ή όχι;

  -«Εκτίμησή μου είναι ότι το θέμα θα λυθεί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η βούληση του Υφυπουργού Γιάννη Ιωαννίδη με τον οποίο μιλάω συχνά είναι δεδομένη και με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού, δεν μπορούν να τον αρνηθούν κάτι το οποίο είναι δίκαιο, σωστό και κυρίως ηθικό. Το να δικαιωθεί δηλαδή η ΠΑΕ Καβάλα, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου καθώς επίσης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Βέβαια εκείνο το οποίο όλοι παρατηρούμε είναι η καθυστέρηση την οποία έχουμε διαπιστώσει και σίγουρα η συγκεκριμένη καθυστέρηση είναι γνωστό πως δημιουργεί αρκετά προβλήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την επάνδρωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας. Για άλλη μια φορά ωστόσο θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι η ευθύνη η οποία παρατηρείται δεν είναι ευθύνη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Κάποιοι προσπαθώντας να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται, όπως σας είπα και πριν, βάζουν «τρικλοποδιές» με αποτέλεσμα να καταγράφουμε την εμπλοκή που έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα. Προσπαθούν δηλαδή με τον τρόπο αυτό και με τη στάση που κρατάνε να πιέσουν».

   

  -Θεωρείτε δηλαδή ότι η βούληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είναι ειλικρινής στο να αποκατασταθεί η αδικία, στην ΠΑΕ Καβάλα αλλά και στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης;

  -«Θεωρώ ότι η βούληση του Γιάννη Ιωαννίδη είναι πέρα για πέρα ειλικρινής. Από κει και πέρα και εφόσον είναι γνωστό ότι υπάρχει και το θέμα της ΠΑΕ Ηρακλής και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League τότε πιστεύω ότι το θέμα θα τελειώσει. Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά και στο τέλος θα αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη η ΠΑΕ Καβάλα. Εν κατακλείδι μάλιστα θα ήθελα να σας πω ότι ο νυν Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης πέραν των άλλων έχει και ένα συγκεκριμένο προσόν. Ότι αυτό που λέει το τηρεί και μ’ αυτό αποδεικνύει τον πολιτικό του ανδρισμό. Πιστεύω ακράδαντα ότι από τη στιγμή που το υποσχέθηκε στο τέλος θα το κάνει».

   

  Εν αναμονή επιστροφής του Γιάννη Ιωαννίδη

  «Φύλλο δεν κουνήθηκε» το Σαββατοκύριακο που διανύσαμε από πλευράς εξελίξεων λόγω του ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης απουσιάζει στο Λονδίνο λόγω της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Μάλιστα η επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη από την αγγλική πρωτεύουσα, προσδιορίζεται προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε και ειδικότερα την ερχόμενη Πέμπτη (2/8). Από κει και πέρα και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό την Προεδρία του, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλή Πιλάβιο, του νέου Προέδρου της Superleague Γιάννη Μώραλη καθώς και του Προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη, προκειμένου όλες οι πλευρές να συναποφασίσουν αυτά τα οποία κατά καιρούς δεσμεύτηκαν και έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα, «τηρούν σιγή ιχθύος» περιμένοντας τις γενικότερες εξελίξεις και κυρίως τα θετικά αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας ευρείας σύσκεψης. Βέβαια είναι γεγονός ότι ο χρόνος ο οποίος έχει χαθεί χαρακτηρίζεται ως υπερπολύτιμος και από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ευελπιστεί ότι το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν.

   

  Comments are closed.