Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (27/6) η γιορτή απονομών στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας Δήμου Παγγαίου στη γραφική Νέα Ηρακλείτσα. Με έντονη καλοκαιρινή διάθεση οι 22 νέοι «καπετάνιοι», που αποφοίτησαν από τα 3 τμήματα βασικής εκπαίδευσης, και οι 7 που μετέχουν στο τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας μαζί με τις παρέες τους, συναντήθηκαν για την τελετή. Τους παρευρισκομένους ευχαρίστησαν η έφορος ιστιοπλοΐας τριγώνου Ρούλα Κεκροπούλου, ο νέος έφορος Ανοιχτής Θάλασσας Δημήτρης Μωησίδης και οι εκπαιδευτές της σχολής Στάθης Σοφίτσης, Μιχάλης Παυλίδης και Στάθης Συμεωνίδης. 

     

    Η εμπιστοσύνη και η στήριξη των μαθητών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή και απόδειξη του υψηλού επιπέδου μάθησης της σχολής  του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας Δήμου Παγγαίου. Οι απονομές ξεκίνησαν με τον αγώνα που είχε διωργανώση ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου Ανοιχτής Θάλασσας «Αρεθούσα 2012» που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη. Στην πρώτη θέση η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς το σκάφος «Αλαλούμ» του Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου με το «νέο αίμα» της τοπικής ιστιοπλοΐας, τους μαθητές της σχολής : Xρήστο Ουζούνη, Θάνο Δεμιρτζή, Ηλία Καλανταρίδη, Γιώργο Παντούλα, Αριστείδη Κιλιγγαρίδη, Γιάννη Παπαιωάννου και κυβερνήτη το Δημήτρη Σοφίτση Στη δεύτερη θέση το σκάφος «Καλυψώ» του Ν.Ο. Καβάλας με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Γκριτζελάκη και πλήρωμα τους : Γιάννη Πασαλίδη, Βαγγέλη Πανδράκη, Κώστα Ζαχαρίου, Βαγγέλη Τσερτσενέ, Θανάση Βαμβακά και Γιάννη Παντούδη Στην τρίτη θέση η φετινή αγωνιστική σχολή του Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου με το σκάφος «Υψιπύλη» και πλήρωμα τους: Αλκη Γεωργιάδη, Θόδωρο Παπαμάρκου, Γιώργο Τεμίρογλου, Ανδρέα Κλειτσιώτη, Στέφανο Χατζηευφραιμίδη, Κώστα Αγγελίδη, Σάκη Δεληγιαννίδη και κυβερνήτη τον εκπαιδευτή Στάθη Σοφίτση.

    Οι απόφοιτοι της Ανοιξιάτικης σχολής ήταν οι: Μαλαμίδης Σάκης, Μαλαμίδης Νίκος, Δημητριάδης Αγγελος, Κηπουρός Παναγιώτης, Μπουγιουκλού Αλέξανδρος, Αλή Γιακούπ, Ουμούτ Σαρίφ, Σάκης Βασιλείου, Παναγιώτης Σαμοθράκης, Γιώργος Συραναστάσης, Γιάννης Τσιομπάνης, Ντένης Στουγιαννίδης, Ρεββέκα Κοσμίδου, Δημήτρης Πετρίδης, Μαργαρίτα Χτενά, Γιώργος Μποραζάνης, Μίκα Αδρίμη, Φανή Ακριτίδου, Δημήτρης Μωησίδης, Ρούλα Κεκροποπούλου, Μαρία Στυλιανού και Ζαφειρία Χαρατζή.

    H βραδιά συνεχίστηκε με καλή μουσική και ποτά σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλά και σχεδιασμό ιστιοπλοϊκών αποδράσεων. Σειρά έχει τώρα η επόμενη προγραμματισμένη σχολή, ταχύρρυθμη αυτή τη φορά με ταξίδι 8 ημερών στις Β. Σποράδες από 13 έως 21 Ιουλίου.

    Comments are closed.