Bookmarks

     

    Στην επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς δίνει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος τις τελευταίες ημέρες η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και ταυτόχρονα να «εμπλουτίσει» το ρόστερ της. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας η Καβαλιώτικη ΚΑΕ έχει πρώτο στη λίστα της, τον Αμερικανό σέντερ Σέντρικ Σίμονς ο οποίος ως γνωστών στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Ωστόσο, ο παίκτης έχει προτεραιότητά του την εύρεση συμβολαίου στο ΝΒΑ και θα λάβει μέρος στο Summer League του Ορλάντο με τους Γιούτα Τζαζ. Στην περίπτωση που ο Σίμονς που φέτος αγωνίστηκε στην Εστουντιάντες δεν τα καταφέρει εκεί, αναμένεται να υπογράψει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Προπονητικό καμπ από την Ένωση Καβάλας

    Τη διεξαγωγή προπονητικού καμπ για αθλητές άνω των 18 ετών ανακοίνωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι το καμπ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη 11 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί δύο ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 13 του ίδιου μήνα. Ένα καμπ το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Οι παίκτες που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Νίκο Πενταζίδη, στο τηλέφωνο 6957-211.476. μάλιστα από την πλευρά της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για όλους όσους θέλουν να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο καμπ και η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει και τα εξής:

     

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας διοργανώνει από τις 11 έως τις 13 Ιουλίου στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας προπονητικό καμπ για ηλικίες άνω των 18 ετών. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του καμπ, κ. Νίκο Πενταζίδη, τηλ. 6957-211.476».

    Comments are closed.