Bookmarks

     

    Παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα είναι για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι ο ταλαντούχος, 18χρονος ποδοσφαιριστής της Θράκης Γραβούνας Μιχάλης Μπαντάνης. Ο 18χρονος νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο επαγγελματικό τμήμα του δικέφαλου του Βορρά και ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, στο νέο πρωτάθλημα της Superleague. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 5 χρόνια και σίγουρα η μεταγραφή του αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, δηλαδή τη Θράκη Γραβούνας.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το γεγονός ότι στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εντάχθηκε και ο 12χρονος ταλαντούχος παίκτης Λευτέρης Λύρατζης ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στα αντίστοιχα τμήματα του Κεραυνού Κρηνίδων. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο ο οποίος βρέθηκε και στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της αγγλικής ομάδας Άρσεναλ. Οι υπογραφές στα γραφεία του ΠΑΟΚ έπεσαν μεταξύ των δύο πλευρών ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή εντόπισαν, παράγοντες της αγγλικής ομάδας Άρσεναλ οι οποίοι του πρότειναν να μεταβεί στην Αγγλία και να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του τεράστιου αυτού συλλόγου.

     

    Ο ΠΑΟΚ, που πρώτος εντόπισε τον 12χρονο Λευτέρη έδειξε στην πράξη ότι υπολογίζει πολύ στο ταλέντο του, κάτι που το είχαν διαπιστώσει οι άνθρωποι του «δικεφάλου» στην Ολλανδία όπου ο «πιτσιρικάς» τους άφησε άφωνους με την απόδοση του στο διεθνές τουρνουά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έδειξε μέσω του συμφωνητικού που υπογράφτηκε ότι υπολογίζει πολύ στον «μικρό». Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που ένας ελληνικός σύλλογος εξασφαλίζει τόσα πολλά μέσω του συμβολαίου του σε έναν τόσο μικρό σε ηλικία παίκτη. Σε λίγες ημέρες ο Λευτέρης Λύρατζης και η οικογένεια του μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη….

    One Response to “Από τη Θράκη Γραβούνας στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης-Στον ΠΑΟΚ και ο 12χρονος Λευτέρης Λύρατζης”