Bookmarks

     

    Ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου-αθλητικογράφου Γιώργου Νελόπουλου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων της Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» με αφορμή δημοσιευμάτων μέσα από τα οποία όπως σημειώνεται, ο εν λόγω δημοσιογράφος διερωτάται που βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. σημειώνει ότι η κριτική η οποία γίνεται δεν οφελεί κανέναν και ταυτόχρονα δεν εξυπηρετεί ούτε στη συμπλήρωση ύλης στη σελίδα των εν λόγω δημοσιευμάτων.

    Η ανακοίνωση του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων της Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» είναι το εξής:

     

    -««Αγαπητέ» κ. Νελόπουλε,
    Το Δ.Σ. του κεντρικού Συνδέσμου Καβάλας Γαλάζιοι Αργοναύτες από τον Μάιο του 2011 που ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μια ανεπανάληπτη για τα φίλαθλα δεδομένα χρονιά, αφού κατόρθωσε να διατηρήσει την μακροβιότητα και τη συνέχιση της λειτουργίας του παρακολουθεί αδιάκοπα τα όσα λαβαίνουν χώρα γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Η συνεχή σας εμμονή να διερωτάστε στα δημοσιεύματα σας που βρίσκονται οι οργανωμένοι μόνο μελάνη χαλάτε και δεν έχει καμία απολύτως υπόσταση για ένα σύνδεσμο ενεργό εδώ και τριάντα χρόνια. Λάβετε υπόψιν σας ότι ο κόσμος της Καβάλας έχει σιχαθεί τα όσα έγιναν τα δύο χρόνια στην Super leage από πλευράς ιδιοκτησίας με την παρουσία υπεράριθμων φιλάθλων φιλοξενούμενων ομάδων με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα κάτι που ποτέ εσείς οι δημοσιογράφοι δεν σχολιάσατε. Μάλιστα με σοβαρούς τραυματισμούς μελών του συνδέσμου. Στη συνέχεια τα γεγονότα του καλοκαιριού το 2011 τα οποία και γνωρίζετε πολύ καλά απαξίωσαν σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των υγειών φιλάθλων στην κερκίδα. Πόσο μάλλον και η άχαρη παρουσία της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι η εγρήγορση και η αναμονή στο να κατασταλάξει η ομάδα σε κάποια κατηγορία και η προσπάθεια για την από αρχής δημιουργία φιλάθλων με γνώμονα την αγάπη στην πόλη και στην ομάδα μας. Η κριτική σας δεν οφελεί κανένα και δεν εξυπηρετεί ούτε την συμπλήρωση ύλης στην σελίδα της εφημερίδας που τα δημοσιεύετε. Στόχος σας θα πρέπει να είναι οι κινήσεις αυτών που χρωστάνε σε αυτή την ομάδα και έχουν την βουλευτική δύναμη και όχι οι αγνοί φίλαθλοι που έχουν δείξει χρόνια τώρα με την παρουσία τους την αμέριστη αγάπη τους διανύοντας χιλιόμετρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες . Εσείς κύριοι δημοσιογράφοι που έχετε την δυνατότητα να προβάλλεται τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας σιωπούσατε και ακόμη σιωπάτε σε πράγματα που θα μπορούσαν να βάλουν την ομάδα σε πιο ομαλό δρόμο από το να κατηγορείτε τους φιλάθλους της πόλης μας. Μη ξεχνάτε πως και πάλι εμείς οι φίλαθλοι θα είμαστε μπροστάρηδες στη κερκίδα σε κάθε αγώνα γιατί αυτός είναι ο μοναδικός ανιδιοτελής ρόλος μας».

     

    Comments are closed.