Bookmarks

     

    «Τούμπα» έφερε το παιχνίδι ο Ορφέας Ελευθερούπολης στην αυλαία του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει μέσα στο γήπεδό του από τον Αετό Αρριανών με σκορ (0-2) στη συνέχεια οι παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτσι λοιπόν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε ο Ορφέας Ελευθερούπολης ύστερα από την επικράτηση με (3-2) σε βάρος του Αετού Αρριανών, σε μια αναμέτρηση η οποία προσέφερε αρκετές συγκινήσεις και είχε πλούσιο θέαμα, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

    Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με (0-2) μετά τα γκολ των Παναγιωτόπουλο (30′) και Μισιρλή (46′) κατάφεραν, ανεβάζοντας το «δείκτη» της απόδοσής τους, να ισοφαρίσουν μέσα σε ένα δίλεπτο με τους Σεμερτζίδη (51′) και Σταματόπουλο (53′) και έφτασαν στη νίκη στο 68′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιμπλίδη. Σχετικά εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή της αναμέτρησης Ιωάννη Γκουγκούδη (Ε.Π.Σ. Σερρών) και των συμπατριωτών του Αχιλλέα Αναστασιάδη και Γεώργιο Βότση από την ίδια Ένωση.

    Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:


    Ορφέας Ελευθερούπολης:
    Χωλίδης, ΧΑραλαμπίδης (46 Νάκου), Σεμερτζίδης, Αποστολάκης, Μαυρομάτης, Τσίνογλου (46 Χριστοδουλίδης), Μπαμπατζάνης, Παπουτσής (46 Σταματόπουλος), Βερβερίδης, Τσιμπλίδης, Γιαλαμής.
    Αετός Αρριανών: Τσιλιντάχ, Μισιρλή (75 Μεμέτ Εμρί), Αλί, Σερίφ Ογλού, Νεζίρ, Παναγιωτόπουλος, Μεμέτ, Μισιρλή Σιακίρ, Χασιώτης, Τσουτσουκ Μεμέτ, Αγγελεκάκης.

    Comments are closed.