Bookmarks

     

    Ο Άρης Ακροποτάμου στην αυλαία του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, διέψευσε τις Κασσάνδρες, έπαιξε για την ιστορία του και τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Έβρου Σουφλίου με σκορ (2-1). Έτσι λοιπόν η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, μετά τη νίκη με σκορ (2-1) επί του Έβρου Σουφλίου και έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή, Εθνικό Σιδηροκάστρου. Μία θέση ιδιαίτερα τιμητική για το νεοφώτιστο συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου που σίγουρα δικαιολογημένα θα πρέπει να δεχθεί τα συγχαρητήρια όλων είτε σε επίπεδο Διοίκησης είτε σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, για την αξιοπρόσεκτη παρουσία, στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

    Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Έβρο Σουφλίου είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι οι οποίοι καίγονταν και ήθελαν τουλάχιστον την ισοπαλία προκειμένου να παραμείνουν και μαθηματικά, στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσιγέρογλου, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν με σκορ (1-0) και οι οποίοι έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Όμως με τη συμπλήρωση του 30ου λεπτού η ομάδα του Έβρου Σουφλίου έφερε το παιχνίδι στα ίδια με τον Λύτρα ο οποίος έγραψε το (1-1). Το τελικό αποτέλεσμα (2-1) διαμόρφωσε στο 73′ ο Τζορμπατζής.

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη Ακροποτάμου με τον Έβρο Σουφλίου ήταν ο ρέφερι Κωνσταντίνος Μηλιάδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και βοηθοί του οι Δημήτριος Στάγκος και Σταμάτης Οκονιάτσης από την ίδια Ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα τα δύο αντίπαλα συγκροτήματα αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μαρούδας, Καμπερίδης, Αραδούλης, Τσέπα, Τσορμπατζής, Πασχάλας (89 Ξανθόπουλος), Παπαδάτος, Τσιγέρογλου (82 Σαουλίδης), Γραβάνης (62 Σαλαπάτας).

    Έβρος Σουφλίου: Πέτκαρης, Κοτζά, Μπάμιος (68 Νικολόπουλος), Παντίδης, Τζούνης, Παπαναστασίου (65 Φάτσης), Αντωνιάδης, Ρουσίδης (46 Παντελίδης), Λύτρας, Ευφραιμίδης, Αραμπατζής.

    Comments are closed.