Bookmarks

    Ο 54χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και τώρα παραγωγός αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 και τις επόμενες ημέρες αναμένονται από την καβαλιώτικη ΠΑΕ σχετικές ανακοινώσεις.

     

    Να θυμίσουμε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πυκνά συχνά έρχεται στην Καβάλα, Γιώργος Μύρτσος είναι κουμπάρος του πρώην προέδρου της περυσινής διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ., Σωτήρη Δεληκάρη και πληροφορίες αναφέρουν ότι αποδέχθηκε την πρόταση που τον έγινε. Πρόκειται για έναν έμπειρο άνθρωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου με πολλές γνώσεις, σε πρόσωπα και πράγματα. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το ότι οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και Αντώνης Κατσαμακίδης παραμένουν οι ισχυροί άνδρες και δεν αποκλείεται να είναι και σε καθοριστικές θέσεις στην ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Ποιος είναι ο Γιώργος Μύρτσος

    Ο Γιώργος Μύρτσος (γεν. Καλαμαριά 11 Δεκεμβρίου 1964, ύψος 1,78 μ.) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζονταν στη θέση του τερματοφύλακα και νυν παραγωγός αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών[1].

    Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ηλικία 18 ετών, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Βόρειο Όμιλο της Β΄Εθνικής, την περίοδο 1982-83. Στην ομάδα της Καλαμαριάς παρέμεινε έως και τη σεζόν 1986-87, συμπληρώνοντας μόλις 15 συμμετοχές στην Α΄Εθνική, καθότι δεν ήταν βασικός.

    Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας αλλά και στο σύλλογο του Α.Π.Σ. Πάτραι, από τον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 1990 στην Παναχαϊκή, επιστρέφοντας πανηγυρικά στη μεγάλη κατηγορία.

    Την τετραετία 19901994 έλαβε μέρος σε 102 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος , της πρώτης εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας. Παράλληλα, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα, όπου το μέλλον του διαγραφόταν λαμπρό, κάτι για το οποίο όμως ουδέποτε βοήθησε ο ίδιος τον εαυτό του.

    Comments are closed.