Bookmarks

    Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου που έδωσε τις ευχές και την ευλογία του, τελέστηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (25/9) ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή για τον 1ο όμιλο με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Παραλίμνι.

     

    Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στον καθιερωμένο αγιασμό, παραβρέθηκαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ., ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό και φίλαθλοι της ομάδας.

    Μάλιστα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος υπογράμμισε τα εξής:

    -«Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι μας στην αρχή του αγώνα της ομάδα μας.  Ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη με υγεία και συνεργασία.  Τα αποτελέσματα να είναι όμορφα, ωραία και δυναμικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που για πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ πέρα ως Μητροπολίτης στο χώρο ενός σημαντικού γηπέδου. Ελπίζω να βρίσκομαι πάντοτε μαζί σας και να χαίρομαι τις επιτυχίες. Εύχομαι τα παιδιά και τους γονείς να έχουν δύναμη και υπομονή για να πετύχουν το σκοπό τους».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σωτήρης Δεληκάρης στις δηλώσεις του σημείωσε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Α.Ο.Κ. και η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος ενώ ζήτησε την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αντώνης Κατσαμακίδης υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι πολύ καλή από όλες τις πλευρές και τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται και είναι σε βάθος αναμένεται να φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Μπαρέττας στις δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι στον Α.Ο.Κ. γίνεται δουλειά σε βάθος, σε επαγγελματικά επίπεδα και σημείωσε ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Καβάλας.

    Τέλος ο τεχνικός των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι στόχος της ομάδας της είναι να σταθεί στα πόδια της πάνω σε υγιείς βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με σοβαρή οργάνωση σε όλους τους τομείς σε μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε σωστά. Υπογράμμισε παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρξουν εκείνες οι ισορροπίες που απαιτούνται, χρειάζεται επιμονή και υπομονή έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου. Τέλος ο Παύλος Δερμιτζάκης σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση στην περίπτωση που έρθει για τον Α.Ο.Κ. ένα άτυχο αποτέλεσμα και κατέληξε ότι αυτό που μετράει είναι το πάθος που πρέπει να το έχουμε για να φτάσουμε στον στόχο της ανόδου. Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική.

     

    Comments are closed.