Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Παληό Καβάλας (στο Κοράλι).

     

    Στην όμορφη αυτή γιορτή οι παραβρισκόμενοι διαπίστωσαν από κοντά την πολύ καλή δουλειά που έγινε από πλευράς του Δήμου Καβάλας στο νέο γήπεδο του μπάσκετ στο Παληό Καβάλας και το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες άθλησης των μόνιμων κατοίκων και βεβαίως των παραθεριστών την καλοκαιρινή περίοδο. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καβάλας Ηλίας Καλανταρίδης, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου. Να σημειώσουμε παράλληλα ότι κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Παληό Καβάλας κληρώθηκαν τρεις μπάλες μπάσκετ για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ που παραβρέθηκαν ενώ στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα προσφερόμενα εδέσματα. Τέλος να τονίσουμε ότι το τζάμπολ στον αγώνα μπάσκετ που ακολούθησε έγινε από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

     

     

    82 Responses to “Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο νέο γηπέδου μπάσκετ στο Παληό Καβάλας (στο Κοράλι) – Από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα”