Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/5) στο «Ανθή Καραγιάννη» ο αγώνας  φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του 9χρονου Ευστράτιου-Ραφαήλ Μπίνη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.  

     

    Να σημειώσουμε ότι ο 9χρονος μαθητής του 18ου Δημοτικού Σχολείου πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας του. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμιστεί είναι το ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς που αναπτύχθηκε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδα οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα την αγάπη του αλλά και θέαμα. Την οικογένεια του 9χρνονου μαθητή εκπροσώπησε ο Στέλιος Ηλιόπουλος. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί επικράτησαν με σκορ (7-0) σε βάρος των Παλαίμαχων του Α.Ο.Κ..

     

    Το χρονικό των τερμάτων

    Στο 15` από την πάσα του Στέλιου Σφακιανάκη ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το (0-1) και στο 22` με πλασέ ο Θωμαίδης διαμόρφωσε το (0-2). Στο 33`ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το (0-3) ενώ στο 37` με υποδειγματικό πλασέ ο Ζαγοράκης διαμόρφωσε το 0(-4). Στο 50` με πλασέ ο Σφακιανάκης έκανε το (0-5) και δυο ακόμη τέρματα για την ομάδα φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη πέτυχε ο Τζιβανάκης στο 60` και στο 70` με πλασέ για να κλείσει τον «χορό» των τερμάτων.

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Παλαίμαχοι Α.Ο.Κ.: Σουμουλίδης Σιαματάς, Φιλιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Κατρακυλάκης, Παππάς, Παπανδρέου, Άγγος.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Σπανίδης,  Παπαζίδης, Δρόσος, Ιατρόπουλος, Τοπούζης, Παπαβασιλείου.

     

    Φίλοι Ζαγοράκη: Θέμελης,  Σ. Ορφανίδης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Αγτζίδης, Σ. Σφακιανάκης, Θωμαϊδης, Ζαγοράκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης, Γεωργιάδης.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Φουργατσιώτης, Ζέκκας, Αμανατίδης, Τζιβανάκης, Παπακώστας, Καρύδης, Κωνσταντινίδης, Ζηρτιλίδης, Μήττας, Κλογκέρης, Ε. Ορφανίδης.

     

    Comments are closed.